Pehmeissä ja makeissa kekseissä on reilusti aprikooseja ja rusinoita.
Noin 50 kappaletta.
- 200 g huoneenlämpöistä voita
- 2 dl fariinisokeria
- 1dl sokeria
- 2 munaa
- 5 dl jauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
- 2 dl rusinoita
- 2 dl kuivattuja aprikooseja
Vaahdota huoneenlämpöinen voi, fariinisokeri ja sokeri. Lisää munat yksi kerrallaan ja sekoita hyvin molempien munien jälkeen. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne taikinaan. Sekoita tasaiseksi. Lisää viimeisenä taikinaan rusinat ja pieniksi paloiksi leikatut aprikoosit.
Nosta taikina noin puoleksi tunniksi jääkaappiin.
Pyörittelele taikinasta pieniä palloja ja nosta ne leivinpaperilla vuoratulle pellille.
Paista 175 asteessa noin 10 minuuttia.
Leave a Reply