• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar

kakku ja keksi

  • Etusivu
  • Reseptit
  • Blogin takana
You are here: Home / Muffinssi / Spelttikuppikakut tuorejuustokuorrutuksella

Spelttikuppikakut tuorejuustokuorrutuksella

28/02/2018 by Liisa 2 Comments

Hieman pähkinäiseltä maistuvat spelttikuppikakut kruunataan ihanalla tuorejuustokuorrutuksella.

8 kappaletta

  • 100 g voita
  • 2 dl sokeria
  • 2 munaa
  • 3 dl spelttijauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 2 dl maitoa
  • 50 g huoneenlämpöistä voita
  • 100 g tuorejuustoa
  • 3 dl tomusokeria

Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja sokeri. Lisää munat yksi kerrallaan ja sekoita hyvin molempien munien jälkeen. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää taikinaan puolet kuivista aineista yhdessä maidon kanssa. Sekoita ja lisää loput kuivat aineet. Sekoita taikina tasaiseksi ja lusikoi se muffinssivuokiin.

Paista 175 asteessa 25 minuuttia.

Anna kuppikakkujen jäähtyä kokonaan ennen kuorruttamista.

Valmista kuorrutus. Vatkaa huoneenlämpöistä voita ja tuorejuustoa hetki. Lisää tomusokeri vähän kerrallaan ja vatkaa lopuksi kuorrutus tasaiseksi.

Laita kuorrutus pursotinpussiin ja kuorruta kuppikakut.

 

Filed Under: Muffinssi Tagged With: kuppikakku, speltti, tuorejuusto

Previous Post: « Banaani-mascarponekakku
Next Post: Suklaa-pähkinäpuustit »

Reader Interactions

Comments

  1. Kanelitytön kakkuparatiisi says

    01/03/2018 at 7:51 am

    Herkulliselta näyttää ja kuulostaa! ♥

    Reply
    • Liisa says

      03/03/2018 at 11:03 am

      Kiitos! 😊

      Reply

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primary Sidebar

Reseptiarkisto

Mikä maistuisi?

appelsiini aprikoosi banaani brownie donitsi halloween joulu juustokakku jäätelö kahvi kakku kaneli keksi kirsikka kuivakakku kuppikakku kurpitsa leivos maapähkinävoi makeiset mansikka manteli muffinssi mustikka mysli nutella omena pannari piirakka pistaasi pulla puolukka pähkinä pääsiäinen raparperi sitruuna speltti suklaa suklaakakku suklaakeksi tuorejuusto täytekakku vadelma valkosuklaa vanilja

Lisää herkkuja

Banaanipannukakut

Makeisiin banaanipannukakkuihin kannattaa käyttää todella kypsiä banaaneja, joiden kuoret ovat muuttuneet jo hieman ruskeiksi. 5 dl jauhoja 1 tl ...

Read More »

Raparperihillo

Raparperihilloon voi käyttää runsaan raparperisadon hedelmät. Hillo maistuu viilin tai jugurtin kanssa ja sitä voi käyttää myös leivonnassa tai kakun ...

Read More »

Mansikkaiset pullarinkelit

Täytä pullarinkelit makealla mansikkamarmeladilla. noin 15 kappaletta pullataikina: 2,5 dl punaista maitoa25 g hiivaa1 dl sokeria1 muna2 tl ...

Read More »

Pienet raparperipiirakat

Makeat raparperipiirakat maistuvat vaniljajäätelön kanssa. 12 kappaletta. 6 dl raparperinpaloja 1 dl fariinisokeria 1 dl vettä 200 g ...

Read More »

Mansikka-kanelimysli

Kaneli ja kuivatut mansikat sopivat hyvin yhteen. 1 dl auringonkukkaöljyä 1 dl vaaleaa siirappia 0,5 dl hunajaa 300 g ...

Read More »

Copyright © 2025 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress