• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar

kakku ja keksi

  • Etusivu
  • Reseptit
  • Blogin takana
You are here: Home / Kakku / Puolukkakakku

Puolukkakakku

03/10/2013 by Liisa Leave a Comment

029 (2)

Syksyinen kuivakakku maustetaan puolukoilla ja fariinisokerilla.

  • 200 g voita
  • 3 dl fariinisokeria
  • 4 munaa
  • 2 dl piimää
  • 1 tl soodaa
  • 5 dl jauhoja
  • 3 dl puolukoita

Voitele ja korppujauhota tasapohjainen rengasvuoka (halkaisija noin 25 cm).

Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja sokeri. Lisää munat yksi kerrallaan ja sekoita hyvin jokaisen munan jälkeen. Lisää piimä ja sekoita tasaiseksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan. Sekoita taikina tasaiseksi.
Kaada puolet taikinasta vuokaan. Ripottele puolukat tasaisesti taikinan päälle. Kaada loput taikinasta puolukoiden päälle.
Paista 180 asteessa 45 minuuttia.

 

Filed Under: Kakku Tagged With: kakku, kuivakakku, puolukka

Previous Post: « Kurpitsapiirakka
Next Post: Kurpitsapannukakut »

Reader Interactions

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primary Sidebar

Reseptiarkisto

Mikä maistuisi?

appelsiini aprikoosi banaani brownie donitsi halloween joulu juustokakku jäätelö kahvi kakku kaneli keksi kirsikka kuivakakku kuppikakku kurpitsa leivos maapähkinävoi makeiset mansikka manteli muffinssi mustikka mysli nutella omena pannari piirakka pistaasi pulla puolukka pähkinä pääsiäinen raparperi sitruuna speltti suklaa suklaakakku suklaakeksi tuorejuusto täytekakku vadelma valkosuklaa vanilja

Lisää herkkuja

Suklaakuorrutetut donitsit

Kuorruta makeat donitsit täyteläisellä suklaalla ja koristele ne suklaastösseleillä. 12 kappaletta donitsit: 3,5 dl vehnäjauhoja1,5 dl ...

Read More »

Omenapiirakka uunipannulla

Omenapiirakan mehevyyden salaisuus on taikinaan lisättävä mantelijauhe. Maun viimeistelee omenoiden päälle ripoteltu sokeri ja kaneli. 150 g ...

Read More »

Kermainen raparperipiirakka

Tässä maukkaassa piirakassa raparperien alle piiloutuu vaniljasokerilla maustettu tuhti kermainen täyte. 3 dl jauhoja 1 dl sokeria 0,25 tl ...

Read More »

Mantelinen kirsikkatorttu

Kesäinen torttu saa pinnalleen makeita kirsikoita sekä mantelilastuja. 150 g voita 1 dl fariinisokeria 1 dl sokeria 2 munaa 3 dl ...

Read More »

Suklaa-pähkinäpuustit

Ihanat puustit täytetään tummalla suklaalla ja rouhitulla hasselpähkinällä. Tarjoa pullat vielä hieman lämpiminä. n. 16 kappaletta 2,5 dl ...

Read More »

Copyright © 2025 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress