• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar

kakku ja keksi

  • Etusivu
  • Reseptit
  • Blogin takana
You are here: Home / Piirakka / Mantelinen kirsikkatorttu

Mantelinen kirsikkatorttu

27/06/2018 by Liisa 2 Comments

Kesäinen torttu saa pinnalleen makeita kirsikoita sekä mantelilastuja.

  • 150 g voita
  • 1 dl fariinisokeria
  • 1 dl sokeria
  • 2 munaa
  • 3 dl vehnäjauhoja
  • 1 dl mantelijauhetta
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 1 dl maitoa

 

  • 0,5 l kirsikoita
  • 0,5 dl mantelilastuja
  • 1 rkl sokeria

Halkaise kirsikat ja poista niistä kivet.

Vuoraa kakkuvuoka (n. 18 x 21 cm) leivinpaperilla.

Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja sokerit. Lisää munat yksi kerrallaan ja sekoita molempien munien jälkeen. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne taikinaan yhdessä maidon kanssa. Sekoita taikina tasaiseksi ja kaada se kakkuvuokaan.

Levitä kirsikat taikinan päälle.

Ripottele kirsikoiden päälle mantelilastut ja sokeri.

Paista kakkua 175 asteessa 50 minuuttia.

 

Filed Under: Piirakka Tagged With: kirsikka, manteli, piirakka

Previous Post: « Lemon curdilla ja marjoilla täytetyt piiraat
Next Post: Vadelmaiset piiraat »

Reader Interactions

Comments

  1. Jasmiina Saario says

    27/06/2018 at 4:14 pm

    Tosi kiva resepti ja raikas kuva. 🙂 Näyttää todella hyvältä!

    Reply
    • Liisa says

      30/06/2018 at 8:19 pm

      Kiitos, Jasmiina! 😊

      Reply

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primary Sidebar

Reseptiarkisto

Mikä maistuisi?

appelsiini aprikoosi banaani brownie donitsi halloween joulu juustokakku jäätelö kahvi kakku kaneli keksi kirsikka kuivakakku kuppikakku kurpitsa leivos maapähkinävoi makeiset mansikka manteli muffinssi mustikka mysli nutella omena pannari piirakka pistaasi pulla puolukka pähkinä pääsiäinen raparperi sitruuna speltti suklaa suklaakakku suklaakeksi tuorejuusto täytekakku vadelma valkosuklaa vanilja

Lisää herkkuja

Puolukkapannukakut

Kirpeät puolukat sopivat täydellisesti makeisiin pannukakkuihin. Noin 16 kappaletta. 2 dl vehnäjauhoja 3 dl spelttijauhoja 1 tl soodaa 1 ...

Read More »

Vaniljainen mascarponekakku Nutella-kuorrutuksella

Raikas vaniljainen mascarponekakku kuorrutetaan Nutellalla ja koristellaan hasselpähkinöillä. Myös keksipohja saa lisämakua ja -rakennetta ...

Read More »

Mustikka-kardemummamuffinssit

Mausta helpot muffinssit mustikoilla ja kardemummalla. 12 kappaletta 150 g voita1,5 dl sokeria2 munaa2 dl maitoa2,5 dl jauhoja1 dl ...

Read More »

Appelsiinivaahtokarkit

Appelsiinivaahtokarkit maustetaan tuorepuristetulla appelsiinimehulla. Valmistaminen on helppoa, mutta tarvitset lämpömittarin, sillä ...

Read More »

Vadelmainen suklaakakku

Suklainen kakku täytetään suklaamoussella ja vadelmilla ja kuorrutetaan suklaalla. 250 g suklaata 250 g voita 3 dl sokeria 3 munaa 3 dl ...

Read More »

Copyright © 2022 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress