• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar

kakku ja keksi

  • Etusivu
  • Reseptit
  • Blogin takana
You are here: Home / Piirakka / Mantelinen kirsikkatorttu

Mantelinen kirsikkatorttu

27/06/2018 by Liisa 2 Comments

Kesäinen torttu saa pinnalleen makeita kirsikoita sekä mantelilastuja.

  • 150 g voita
  • 1 dl fariinisokeria
  • 1 dl sokeria
  • 2 munaa
  • 3 dl vehnäjauhoja
  • 1 dl mantelijauhetta
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 1 dl maitoa

 

  • 0,5 l kirsikoita
  • 0,5 dl mantelilastuja
  • 1 rkl sokeria

Halkaise kirsikat ja poista niistä kivet.

Vuoraa kakkuvuoka (n. 18 x 21 cm) leivinpaperilla.

Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja sokerit. Lisää munat yksi kerrallaan ja sekoita molempien munien jälkeen. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne taikinaan yhdessä maidon kanssa. Sekoita taikina tasaiseksi ja kaada se kakkuvuokaan.

Levitä kirsikat taikinan päälle.

Ripottele kirsikoiden päälle mantelilastut ja sokeri.

Paista kakkua 175 asteessa 50 minuuttia.

 

Filed Under: Piirakka Tagged With: kirsikka, manteli, piirakka

Previous Post: « Lemon curdilla ja marjoilla täytetyt piiraat
Next Post: Vadelmaiset piiraat »

Reader Interactions

Comments

  1. Jasmiina Saario says

    27/06/2018 at 4:14 pm

    Tosi kiva resepti ja raikas kuva. 🙂 Näyttää todella hyvältä!

    Reply
    • Liisa says

      30/06/2018 at 8:19 pm

      Kiitos, Jasmiina! 😊

      Reply

Leave a Reply to Jasmiina Saario Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primary Sidebar

Reseptiarkisto

Mikä maistuisi?

appelsiini aprikoosi banaani brownie donitsi halloween joulu juustokakku jäätelö kahvi kakku kaneli keksi kirsikka kuivakakku kuppikakku kurpitsa leivos maapähkinävoi makeiset mansikka manteli muffinssi mustikka mysli nutella omena pannari piirakka pistaasi pulla puolukka pähkinä pääsiäinen raparperi sitruuna speltti suklaa suklaakakku suklaakeksi tuorejuusto täytekakku vadelma valkosuklaa vanilja

Lisää herkkuja

Korvapuustit

Vastapaistetut korvapuustit tuoksuvat ja maistuvat ihanille! 1/2 litraa punaista maitoa 1 paketti hiivaa 2 dl sokeria 1 muna 1,5 rkl ...

Read More »

Suklaapumpulan kuppikakut

Kuorruta täyteläiset suklaakuppikakut herkullisella suklaakuorrutuksella ja kruunaa herkut kourallisella suklaapumpuloita. 12 ...

Read More »

Banaani-kardemummakakku

Mehukas banaanikakku maustetaan kardemummalla. Taikinaan lisätään myös appelsiinimehua makua ja raikkautta tuomaan. Käytä kakkuun hyvin kypsiä ...

Read More »

Suklaakuorrutetut banaanipalat

Makeat banaanipalat kuorrutetaan tuhdilla suklaakuorrutteella ja koristellaan banaanilastuilla. Käytä banaanipaloihin mahdollisimman kypsiä ...

Read More »

Pääsiäisen mutakakku

Leivo pääsiäisen kahvipöytään tuhti suklainen mutakakku ja koristele se suklaamunilla ja valkosuklaalla. Kakun voi hyvin leipoa jo tarjoilua ...

Read More »

Copyright © 2025 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress