• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar

kakku ja keksi

  • Etusivu
  • Reseptit
  • Blogin takana
You are here: Home / Kakku / Banaani-kardemummakakku

Banaani-kardemummakakku

18/01/2014 by Liisa Leave a Comment

043 (6)

Mehukas banaanikakku maustetaan kardemummalla. Taikinaan lisätään myös appelsiinimehua makua ja raikkautta tuomaan. Käytä kakkuun hyvin kypsiä banaaneita.

  • 15o g voita
  • 3 dl fariinisokeria
  • 3 munaa
  • 5 dl jauhoja
  • 2 rkl kardemummaa
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 4 banaania
  • 1,5 dl appelsiinimehua

Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka.

Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja fariinisokeri. Lisää munat yksi kerrallaan ja sekoita hyvin jokaisen munan jälkeen. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää kuivat aineet taikinaan ja sekoita tasaiseksi. Soseuta banaani haarukalla ja lisää taikinaan yhdessä appelsiinimehun kanssa. Sekoita tasaiseksi.

Kaada taikina kakkuvuokaan. Paista uunin keskitasolla 180 asteessa 40 minuuttia.

Anna kakun jäähtyä vuoassaan ja siirrä se sitten tarjoiluastialle.

image

image

 

Filed Under: Kakku Tagged With: banaani, kakku, kardemumma, kuivakakku

Previous Post: « Vaahtokarkit
Next Post: Aprikoosi-karpalomysli »

Reader Interactions

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primary Sidebar

Reseptiarkisto

Mikä maistuisi?

appelsiini aprikoosi banaani brownie donitsi halloween joulu juustokakku jäätelö kahvi kakku kaneli keksi kirsikka kuivakakku kuppikakku kurpitsa leivos maapähkinävoi makeiset mansikka manteli marenki muffinssi mustikka mysli nutella omena pannari piirakka pistaasi pulla puolukka pähkinä pääsiäinen raparperi sitruuna speltti suklaa suklaakakku suklaakeksi tuorejuusto täytekakku vadelma valkosuklaa

Lisää herkkuja

Pienet kurpitsapiiraat

Pienet kurpitsapiiraat maustetaan syksyisen lämpimillä mausteilla: kanelilla, muskotilla, inkiväärillä ja neilikalla. Kurpitsasosetta on helppo ...

Read More »

Suklaatäytekakku rengasvuoassa

Hauskannäköinen suklaatäytekakku leivotaan rengasvuoassa ja koristellaan värikkäillä suklaarakeilla. 4 munaa 3 dl sokeria 150 g suklaata 200 ...

Read More »

Raparperijäätelö

Raikkaaseen raparperijäätelöön käytetään raparperihilloa. 2 dl raparperihilloa 2 munaa 0,5 dl sokeria 2 dl kermaa 2 dl punaista ...

Read More »

Suklaamousse

Valmista täyteläinen suklaamousse laadukkaasta tummasta suklaasta. 200 g tummaa suklaata50 g suolatonta voita2 valkuaista2 keltuaista2 dl kermaa2 ...

Read More »

Vaniljainen mascarponekakku Nutella-kuorrutuksella

Raikas vaniljainen mascarponekakku kuorrutetaan Nutellalla ja koristellaan hasselpähkinöillä. Myös keksipohja saa lisämakua ja -rakennetta ...

Read More »

Copyright © 2021 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress