Rocky road saa täytteekseen ranskanpastilleja sekä suklaisia ja vaniljaisia vaahtokarkkeja.
- 250 g suklaata
- 30 g suolatonta voita
- 1 dl suklaavaahtokarkkeja
- 0,5 dl vaniljaisia vaahtokarkkeja
- 0,5 dl ranskanpastilleja
Sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa. Lisää kuutioitu huoneenlämpöinen voi ja sekoita tasaiseksi.
Vuoraa n. 15 x 15 cm kokoinen vuoka leivinpaperilla. Kaada vuoan pohjalle suklaata sen verran, että pohja juuri ja juuri peittyy. Ripottele suklaan päälle 2/3 täytteistä. Kaada päälle loput suklaasta ja levitä tasaisesti. Ripottele päälle loput täytteistä.
Anna suklaan kovettua jääkaapissa seuraavaan päivään.
Leikkaa terävällä veitsellä palasiksi ennen tarjoilua.
Leave a Reply