• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar

kakku ja keksi

  • Etusivu
  • Reseptit
  • Blogin takana
You are here: Home / Kakku / Pienet mansikkajuustokakut

Pienet mansikkajuustokakut

21/06/2016 by Liisa Leave a Comment

080 (6)

091 (3)

Kesäisen kahvipöydän kruunaavat herttaiset pienet mansikkajuustokakut. Ne paistetaan muffinssivuoissa ja tarjoillaan makean mansikkakastikkeen ja tuoreiden mansikoiden sekä mintun lehtien kanssa.

12 kappaletta

  • 150 g digestive-keksejä
  • 75 g voita
  • 200 g maustamatonta tuorejuustoa
  • 150 g ranskankermaa
  • 2 munaa
  • 1 dl sokeria
  • 1 rkl vaniljasokeria
  • 150 g mansikoita
  • 0,5 dl sokeria
  • koristeeksi mansikoita ja mintun lehtiä

Suojaa muffinssipellin kolot muffinssivuoilla.

Murskaa keksit tehosekoittimessa ja sulata voi. Lisää keksinmurujen joukkoon sulatettu voi ja sekoita tasaiseksi. Lusikoi seos muffinssivuokien pohjalle ja painele tasaiseksi.

Notkista tuorejuusto kulhossa. Lisää ranskankerma ja sekoita tasaiseksi. Lisää munat ja sekoita juustoseosta jokaisen munan jälkeen. Lisää sokerit ja sekoita tasaiseksi. Lusikoi seos muffinssivuokiin keksipohjan päälle.

Paista 160 asteessa 30 minuuttia.

Anna juustokakkujen jäähtyä vuoissaan ja irroita ne sitten varovasti.

Valmista mansikkakastike. Keitä mansikoita ja sokeria kattilassa noin 15 minuuttia ja jäähdytä huoneenlämpöiseksi.

Asettele juustokakut tarjoiluastialle ja lusikoi niiden päälle mansikkakastiketta. Koristele kokonaisilla mansikoilla ja mintun lehdillä.

 

Filed Under: Kakku Tagged With: juustokakku, mansikka

Previous Post: « Sitruunajäätelö
Next Post: Mustikkacookies »

Reader Interactions

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primary Sidebar

Reseptiarkisto

Mikä maistuisi?

appelsiini aprikoosi banaani brownie donitsi halloween joulu juustokakku jäätelö kahvi kakku kaneli keksi kirsikka kuivakakku kuppikakku kurpitsa leivos maapähkinävoi makeiset mansikka manteli muffinssi mustikka mysli nutella omena pannari piirakka pistaasi pulla puolukka pähkinä pääsiäinen raparperi sitruuna speltti suklaa suklaakakku suklaakeksi tuorejuusto täytekakku vadelma valkosuklaa vanilja

Lisää herkkuja

Hyydytetty appelsiinirahkakakku

Raikas appelsiinirahkakakku koristellaan värikkäillä karkeilla. 200 g Digestive-keksejä 100 g voita 1 rkl kaakaojauhetta 4 ...

Read More »

Raparperikakku

Makea murupäällinen kruunaa mehevän raparperikakun. 200 g voita 1 dl fariinisokeria 1,5 dl sokeria 3 munaa 2 dl maitoa 4 dl jauhoja 2 ...

Read More »

Yönylipullat

Myös pullataikinan voi leipoa valmiiksi edellisenä iltana ja jättää yöksi jääkaappiin kohoamaan. 2,5 dl punaista maitoapuoli pussia kuivahiivaa1 dl ...

Read More »

Kyllin hyvät suklaakeksit

Helpot suklaakeksit ovat keskeltä sitkeitä ja reunoilta rapeita. Kekseihin ei tule kananmunaa, joten ne sopivat myös muna-allergikoille. 100 g ...

Read More »

Suklaakuorrutetut espressobrowniet

Täyteläisten brownieitten taikina maustetaan espressojauheella ja valmiit browniet kuorrutetaan reilulla kerrosella ihanaa suklaakuorrutetta. 12 ...

Read More »

Copyright © 2025 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress