• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar

kakku ja keksi

  • Etusivu
  • Reseptit
  • Blogin takana
You are here: Home / Makeiset / Peanut butter cups

Peanut butter cups

07/12/2016 by Liisa Leave a Comment

img_7875

Vastustamattoman hyviä maapähkinävoisuklaita eli peanut butter cupseja on helppo valmistaa myös itse.

16 kappaletta

  • 120 g suklaata
  • 25 g voita
  • 80 g maapähkinävoita
  • 2 rkl tomusokeria

Sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa. Lisää kuutioitu huoneenlämpöinen voi ja sekoita tasaiseksi.

Laita nokare suklaata pienten tryffelivuokien pohjalle ja levitä suklaata teelusikan avulla myös vuokien reunoille. Käytä noin 2/3 suklaasta.

Laita vuoat hetkeksi jääkaappiin jähmettymään.

Lämmitä maapähkinävoita mikrossa muutama sekuntti. Lisää tomusokeri ja sekoita tasaiseksi. Laita maapähkinävoiseos pursotinpussiin ja pursota jokaiseen vuokaan pieni nokare maapähkinävoita.

Laita maapähkinävoin päälle vielä nokare suklaata ja levitä tasaiseksi.

Laita jääkaappiin jähmettymään.

Irrota karkit tryffelivuoista ja anna niiden olla huoneenlämmössä hetki ennen tarjoilua.

 

Filed Under: Makeiset Tagged With: joulu, maapähkinävoi, makeiset, suklaa

Previous Post: « Marianne-suklaakuppikakut
Next Post: Maustekakkuleivokset »

Reader Interactions

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primary Sidebar

Reseptiarkisto

Mikä maistuisi?

appelsiini aprikoosi banaani brownie donitsi halloween joulu juustokakku jäätelö kahvi kakku kaneli keksi kirsikka kuivakakku kuppikakku kurpitsa leivos maapähkinävoi makeiset mansikka manteli muffinssi mustikka mysli nutella omena pannari piirakka pistaasi pulla puolukka pähkinä pääsiäinen raparperi sitruuna speltti suklaa suklaakakku suklaakeksi tuorejuusto täytekakku vadelma valkosuklaa vanilja

Lisää herkkuja

Kermainen karhunvatukkapiirakka

Täytä piirakka muhkeilla karhunvatukoilla ja ihanan pehmeällä kermaviilitäytteellä. piirakkataikina: 3 dl jauhoja1 dl sokeria0,25 tl suolaa120 g ...

Read More »

Vadelmainen mantelikakku

Täyteläisessä mantelikakussa on sattumina reilusti rouhittua suklaata ja raikkaita vadelmia. Yksinkertainen kakku on helppo leipoa myös ...

Read More »

Vadelmaiset browniet

Herkullisten brownieitten taikinaan lisätään vähän Nutellaa ja herkku kruunataan makeankirpeillä vadelmilla. 200 g voita 2 dl fariinisokeria ...

Read More »

Vadelmajäätelö

Raikas vadelmajäätelö tarjotaan vadelmahillon kanssa. 150 g pakastevadelmia 1 dl sokeria 2 munaa 1 dl glukoosisiirappia 2 dl kermaa 2 dl ...

Read More »

Kirsikkaiset blondiet

Ihanan makeissa blondieissa on sattumina reilusti kirsikoita ja tummaa suklaata. 300 g kirsikoita 100 g tummaa suklaata 200 g voita 2 dl ...

Read More »

Copyright © 2025 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress