• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar

kakku ja keksi

  • Etusivu
  • Reseptit
  • Blogin takana
You are here: Home / Piirakka / Vadelmaiset browniet

Vadelmaiset browniet

14/06/2017 by Liisa Leave a Comment

IMG_8793

Herkullisten brownieitten taikinaan lisätään vähän Nutellaa ja herkku kruunataan makeankirpeillä vadelmilla.

  • 200 g voita
  • 2 dl fariinisokeria
  • 1 dl siirappia
  • 4 munaa
  • 150 g sulatettua suklaata
  • 100 g Nutellaa
  • 2 dl jauhoja
  • 2 rkl kaakaojauhetta
  • 0,5 tl leivinjauhetta
  • 150 g vadelmia

Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja fariinisokeri. Lisää siirappi ja sekoita. Lisää munat yksi kerrallaan ja sekoita taikina tasaiseksi jokaisen munan jälkeen. Lisää sulatettu suklaa ja Nutella ja sekoita. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan. Sekoita taikina tasaiseksi.

Vuoraa noin 20 x 30 cm kokoinen vuoka leivinpaperilla ja kaada taikina vuokaan. Painele vadelmat taikinan sekaan.

Paista 160 asteessa 40 minuuttia.

Anna jäähtyä kokonaan ja leikkaa sitten palasiksi.

 

Filed Under: Piirakka, Suklaa Tagged With: brownie, nutella, suklaa, vadelma

Previous Post: « Orvokeilla koristellut kuppikakut
Next Post: Raparperikuppikakut »

Reader Interactions

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primary Sidebar

Reseptiarkisto

Mikä maistuisi?

appelsiini aprikoosi banaani brownie donitsi halloween joulu juustokakku jäätelö kahvi kakku kaneli keksi kirsikka kuivakakku kuppikakku kurpitsa leivos maapähkinävoi makeiset mansikka manteli muffinssi mustikka mysli nutella omena pannari piirakka pistaasi pulla puolukka pähkinä pääsiäinen raparperi sitruuna speltti suklaa suklaakakku suklaakeksi tuorejuusto täytekakku vadelma valkosuklaa vanilja

Lisää herkkuja

Kesäloman herkkumysli

Makeaa ananasta ja kaakaonibsejä sisältävä mysli nautitaan täyteläisen turkkilaisen jugurtin kanssa. 1 dl auringonkukkaöljyä 1 dl vaaleaa ...

Read More »

Mustikkakuppikakut

Koristele mehevät mustikkakuppikakut tuoreilla pensasmustikoilla, keto-orvokeilla ja mintunlehdillä. 12 kappaletta Kuppikakut: 150 g voita1,5 ...

Read More »

Cashew-suklaafudge

Ihana suklaafudge saa pinnalleen paahdettuja cashew-pähkinöitä. 3 dl sokeria 2 dl kermaa 50 g voita 1 dl glukoosisiirappia 100 g tummaa ...

Read More »

Mustikkainen marenkikakku

Makea marenkikakku täytetään lemoncurdilla ja kermavaahdolla ja koristellaan mustikoilla. Lemoncurdin ja mustikoiden kirpeys tasapainottaa marengin ...

Read More »

Mantelinen kirsikkatorttu

Kesäinen torttu saa pinnalleen makeita kirsikoita sekä mantelilastuja. 150 g voita 1 dl fariinisokeria 1 dl sokeria 2 munaa 3 dl ...

Read More »

Copyright © 2022 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress