• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar

kakku ja keksi

  • Etusivu
  • Reseptit
  • Blogin takana
You are here: Home / Piirakka / Kirsikkaiset blondiet

Kirsikkaiset blondiet

08/06/2016 by Liisa 2 Comments

094 (4)

Ihanan makeissa blondieissa on sattumina reilusti kirsikoita ja tummaa suklaata.

  • 300 g kirsikoita
  • 100 g tummaa suklaata
  • 200 g voita
  • 2 dl fariinisokeria
  • 1 dl siirappia
  • 4 munaa
  • 2,5 dl jauhoja
  • 0,5 tl leivinjauhetta

Halkaise kirsikat ja poista niistä kivet. Rouhi suklaa reilunkokoisiksi palasiksi.

Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja fariinisokeri. Lisää siirappi. Lisää munat yksi kerrallaan ja sekoita taikina tasaiseksi jokaisen munan jälkeen. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan. Lisää viimeiseksi kirsikat ja rouhittu suklaa ja sekoita taikina tasaiseksi.

Vuoraa noin 20 x 30 cm kokoinen vuoka leivinpaperilla ja kaada taikina vuokaan.

Paista 160 asteessa 40 minuuttia.

Anna jäähtyä vuoassaan ja leikkaa sitten palasiksi.

 

Filed Under: Piirakka Tagged With: kirsikka, suklaa

Previous Post: « Mansikkapiirakka
Next Post: Sitruunajäätelö »

Reader Interactions

Comments

  1. Kivirantagarden says

    27/07/2016 at 9:43 pm

    Etsiskelin netistä tunnin kirsikkapiirakan reseptiä ja päädyin tähän. Tein oman puutarhan happamista kirsikoista ja tuli tosi hyvää. Hyvä yhdistelmä, kiitos reseptistä. Teen uudelleenkin ja sitä ennen tutustun muihin resepteihisi. ?

    Reply
    • Liisa says

      29/07/2016 at 7:57 pm

      Kiva että tykkäsit. 🙂 Itse käytin tavallisia kirsikoita mutta hapankirsikat sopivat varmasti hyvin tähän muuten niin makeaan piirakkaan.

      Reply

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primary Sidebar

Reseptiarkisto

Mikä maistuisi?

appelsiini aprikoosi banaani brownie donitsi halloween joulu juustokakku jäätelö kahvi kakku kaneli keksi kirsikka kuivakakku kuppikakku kurpitsa leivos maapähkinävoi makeiset mansikka manteli marenki muffinssi mustikka mysli nutella omena pannari piirakka pistaasi pulla puolukka pähkinä pääsiäinen raparperi sitruuna speltti suklaa suklaakakku suklaakeksi tuorejuusto täytekakku vadelma valkosuklaa

Lisää herkkuja

Suklaamuffinssit

Meheviin suklaamuffinsseihin käytetään sekä reilusti suklaata että kaakaojauhetta. Suklaan makua korostaa entisestään taikinaan lisättävä ripaus ...

Read More »

Vadelmajäätelöpuikot

Ihanan makeissa vadelmajäätelöpuikoissa on sattumina kokonaisia vadelmia. 6 kappaletta 200 g (pakaste)vadelmia 1 dl sokeria 1 muna ...

Read More »

Suklaakuppikakut kirsikkakuorrutuksella

Täyteläiset suklaakuppikakut kuorrutetaan makealla kirsikkaisella kuorrutuksella. 12 kappaletta 150 g voita 2 dl sokeria 2 munaa 2,5 ...

Read More »

Mustikkainen kuivakakku

Mehukkaassa mustikkakakussa osa jauhoista korvataan spelttijauhoilla ja taikina maustetaan sitruunalla. 150 g voita 3 dl sokeria 3 munaa 1 ...

Read More »

Appelsiinikuppikakut suklaakuorrutuksella

Ihanan raikkaat appelsiinkikuppikakut maustetaan appelsiinimehulla ja raastetulla appelsiinin kuorella, ja kuorrutetaan täyteläisellä ...

Read More »

Copyright © 2021 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress