• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar

kakku ja keksi

  • Etusivu
  • Reseptit
  • Blogin takana
You are here: Home / Piirakka / Kirsikkaiset blondiet

Kirsikkaiset blondiet

08/06/2016 by Liisa 2 Comments

094 (4)

Ihanan makeissa blondieissa on sattumina reilusti kirsikoita ja tummaa suklaata.

  • 300 g kirsikoita
  • 100 g tummaa suklaata
  • 200 g voita
  • 2 dl fariinisokeria
  • 1 dl siirappia
  • 4 munaa
  • 2,5 dl jauhoja
  • 0,5 tl leivinjauhetta

Halkaise kirsikat ja poista niistä kivet. Rouhi suklaa reilunkokoisiksi palasiksi.

Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja fariinisokeri. Lisää siirappi. Lisää munat yksi kerrallaan ja sekoita taikina tasaiseksi jokaisen munan jälkeen. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan. Lisää viimeiseksi kirsikat ja rouhittu suklaa ja sekoita taikina tasaiseksi.

Vuoraa noin 20 x 30 cm kokoinen vuoka leivinpaperilla ja kaada taikina vuokaan.

Paista 160 asteessa 40 minuuttia.

Anna jäähtyä vuoassaan ja leikkaa sitten palasiksi.

 

Filed Under: Piirakka Tagged With: kirsikka, suklaa

Previous Post: « Mansikkapiirakka
Next Post: Sitruunajäätelö »

Reader Interactions

Comments

  1. Kivirantagarden says

    27/07/2016 at 9:43 pm

    Etsiskelin netistä tunnin kirsikkapiirakan reseptiä ja päädyin tähän. Tein oman puutarhan happamista kirsikoista ja tuli tosi hyvää. Hyvä yhdistelmä, kiitos reseptistä. Teen uudelleenkin ja sitä ennen tutustun muihin resepteihisi. ?

    Reply
    • Liisa says

      29/07/2016 at 7:57 pm

      Kiva että tykkäsit. 🙂 Itse käytin tavallisia kirsikoita mutta hapankirsikat sopivat varmasti hyvin tähän muuten niin makeaan piirakkaan.

      Reply

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primary Sidebar

Reseptiarkisto

Mikä maistuisi?

appelsiini banaani brownie donitsi fudge halloween joulu juustokakku jäätelö kahvi kakku kaneli keksi kirsikka kuivakakku kuppikakku kurpitsa leivos makeiset mansikka manteli marenki muffinssi mustikka mysli nutella omena pannari piirakka pistaasi porkkana pulla puolukka pähkinä pääsiäinen raparperi sitruuna speltti suklaa suklaakakku suklaakeksi tuorejuusto täytekakku vadelma valkosuklaa

Lisää herkkuja

Kriikuna-marenkipiirakka

Piirakka täytetään kirpeällä kriikunahillolla ja makealla marengilla. 100 g voita 3 dl jauhoja 1 rkl sokeria 3 - 4 rkl kylmää vettä 3 ...

Read More »

Pähkinäinen keikauskakku

Leivo päiväkahvipöytään täyteläinen ja makea keikauskakku hasselpähkinöistä. 150 g hasselpähkinöitä 100 g voita 1 dl fariinisokeria 150 g ...

Read More »

Kaneliset banaanimuffinssit

Helpoissa ja mehevissä muffinsseissa yhdistyvät makea banaani ja mausteinen kaneli. Käytä muffinsseihin mahdollisimman kypsiä banaaneja. 12 ...

Read More »

Kirsikkadonitsit

Kirsikkadonitsit maustetaan ripauksella kanelia. Donitseissa kannattaa käyttää aitoa ceyloninkanelia, sen kukkaiset sävyt sopivat hyvin yhteen ...

Read More »

Mansikkamuffinssit

Makeat mansikkamuffinssit valmistuvat nopeasti. 12 kappaletta. 150 g voita 1,5 dl sokeria 2 munaa 1,5 dl maitoa 3,5 dl jauhoja 1 tl ...

Read More »

Copyright © 2019 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress