• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar

kakku ja keksi

  • Etusivu
  • Reseptit
  • Blogin takana
You are here: Home / Kakku / Pähkinäiset browniet

Pähkinäiset browniet

15/04/2015 by Liisa Leave a Comment

002 (2)

Ihanan suklaiset browniet saavat lisämakua pähkinöistä.

  • 200 g voita
  • 2 dl fariinisokeria
  • 1 dl siirappia
  • 4 munaa
  • 250 g sulatettua suklaata
  • 2 dl jauhoja
  • 2 rkl kaakaojauhetta
  • 0,5 tl leivinjauhetta
  • 125 g rouhittuja pähkinöitä (hasselpähkinöitä, pekaanipähkinöitä ja cashewpähkinöitä)

Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja fariinisokeri. Lisää siirappi. Lisää munat yksi kerrallaan ja sekoita taikina tasaiseksi jokaisen munan jälkeen. Lisää sulatettu suklaa. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan. Lisää viimeiseksi rouhitut pähkinät ja sekoita taikina tasaiseksi.

Vuoraa noin 20 x 30 cm kokoinen vuoka leivinpaperilla ja kaada taikina vuokaan.

Paista 160 asteessa 40 minuuttia.

Anna jäähtyä kokonaan ja leikkaa sitten palasiksi.

image

 

Filed Under: Kakku Tagged With: brownie, pähkinä, suklaa

Previous Post: « Hyydytetty appelsiinirahkakakku
Next Post: Suklaatäytekakku rengasvuoassa »

Reader Interactions

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primary Sidebar

Reseptiarkisto

Mikä maistuisi?

appelsiini aprikoosi banaani brownie donitsi halloween joulu juustokakku jäätelö kahvi kakku kaneli keksi kirsikka kuivakakku kuppikakku kurpitsa leivos maapähkinävoi makeiset mansikka manteli muffinssi mustikka mysli nutella omena pannari piirakka pistaasi pulla puolukka pähkinä pääsiäinen raparperi sitruuna speltti suklaa suklaakakku suklaakeksi tuorejuusto täytekakku vadelma valkosuklaa vanilja

Lisää herkkuja

Kurpitsakuppikakut

Leivo halloweenin kunniaksi meheviä kurpitsakuppikakkuja ja kuorruta ne kanelikuorrutuksella. 12 kappaletta kurpitsasose: 1 pieni ...

Read More »

Minidonitsit kaakaokuorrutuksella

Kaakaojuomajauheesta syntyy helppo ja taatusti lapsille maistuva kuorrutus minidonitseille. 12 kappaletta donitsit: 1,25 dl vehnäjauhoja4 rkl ...

Read More »

Raparperikuppikakut

Kesäiset raparperikuppikakut tarjoillaan vaniljasokerilla maustetun kermavaahdon ja raparperihillokkeen kanssa. 12 kappaletta n. 400 g ...

Read More »

Aprikoosikakku murupäällysteellä

Mehevät aprikoosit piiloutuvat reilun murupäällysteen alle tässä ihanassa kesäisessä kakussa. 150 g voita 1,5 dl sokeria 0,5 dl ...

Read More »

Vadelmainen mantelikakku

Täyteläisessä mantelikakussa on sattumina reilusti rouhittua suklaata ja raikkaita vadelmia. Yksinkertainen kakku on helppo leipoa myös ...

Read More »

Copyright © 2025 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress