• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar

kakku ja keksi

  • Etusivu
  • Reseptit
  • Blogin takana
You are here: Home / Muut / Pähkinäinen mysli

Pähkinäinen mysli

17/03/2015 by Liisa Leave a Comment

064 (3)

Rouskuvaan mysliin lisätään reilusti pähkinöitä.

  • 1 dl auringonkukkaöljyä
  • 1 dl vaaleaa siirappia
  • 0,5 dl hunajaa
  • 300 g ruishiutaleita
  • 200 g spelttihiutaleita
  • 250 g pähkinöitä (hasselpähkinöitä, pekaanipähkinöitä ja cashewpähkinöitä)

Mittaa auringonkukkaöljy, siirappi ja hunaja kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi.

Sekoita ruis- ja spelttihiutaleet sekä pähkinät kulhossa ja kaada leivinpaperilla vuoratulle pellille. Kaada öljyseos hiutaleiden päälle ja sekoita tasaiseksi.

Paista 180 asteessa noin 20 minuuttia. Sekoita välillä, jotta seos paistuu tasaisesti eikä pääse palamaan.

Mysli säilyy tiiviissä astiassa huoneenlämmössä noin kuukauden. Tarjoa maidon tai maustamattoman jogurtin kanssa.

 

 

Filed Under: Muut Tagged With: mysli, pähkinä, speltti

Previous Post: « Banaanikakku spelttijauhoista
Next Post: Rocky road browniet »

Reader Interactions

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primary Sidebar

Reseptiarkisto

Mikä maistuisi?

appelsiini aprikoosi banaani brownie donitsi halloween joulu juustokakku jäätelö kahvi kakku kaneli keksi kirsikka kuivakakku kuppikakku kurpitsa leivos maapähkinävoi makeiset mansikka manteli muffinssi mustikka mysli nutella omena pannari piirakka pistaasi pulla puolukka pähkinä pääsiäinen raparperi sitruuna speltti suklaa suklaakakku suklaakeksi tuorejuusto täytekakku vadelma valkosuklaa vanilja

Lisää herkkuja

Kinderpiirakka

Makea kinderpiirakka maistuu pääsiäisenä (tai oikeastaan ihan milloin vain!). Piirakka saa kuorrutteekseen vaniljaista sokerikreemiä ja makeaa ...

Read More »

Ristiäiskakku

Herkkä ristiäiskakku päällystetään valkoisella sokerimassalla ja koristellaan sydämillä. 8 munaa 6 dl sokeria 400 g voita 4 dl maitoa 10 ...

Read More »

Suklaakeksit vaniljatäytteellä

Kotitekoiset dominokeksit syntyvät, kun levität kahden suklaakeksin väliin makeaa vaniljaista sokerikreemiä. n. 50 ...

Read More »

Aprikoosi-rusinakeksit

Pehmeissä ja makeissa kekseissä on reilusti aprikooseja ja rusinoita. Noin 50 kappaletta. 200 g huoneenlämpöistä voita 2 dl ...

Read More »

Suklaakeksit

Suklaakeksit ovat reunoilta rapeita ja keskeltä suklaisen sitkeitä. Noin 20 kappaletta. 100 g suklaata 150 g voita 2,5 dl sokeria 2 ...

Read More »

Copyright © 2025 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress