• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar

kakku ja keksi

  • Etusivu
  • Reseptit
  • Blogin takana
You are here: Home / Muut / Paahdetut mansikat

Paahdetut mansikat

11/05/2016 by Liisa Leave a Comment

027 (7)

Uunissa paahdetut mansikat sopivat kakkujen ja piiraiden koristeeksi, ja vaikka jäätelön tai jugurtin kanssa nautittavaksi. Voit käyttää sokeria myös enemmän kuin ohjeessa annetun määrän jos haluat mansikoista makeampia.

  • 1 l mansikoita
  • 1 rkl sokeria

Leikkaa mansikat ohuiksi kiekoiksi ja asettele ne leivinpaperilla suojatulle pellille. Ripottele sokeri mansikoiden päälle. Paista 180 asteessa puoli tuntia.

Anna mansikoiden jäähtyä hetki ennen käyttämistä.

Mansikat säilyvät jääkaapissa hyvinä vuorokauden tai pari.

 

Filed Under: Muut Tagged With: mansikka

Previous Post: « Tryffelikakku
Next Post: Valkosuklaapiirakka ja paahdetut mansikat »

Reader Interactions

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primary Sidebar

Reseptiarkisto

Mikä maistuisi?

appelsiini aprikoosi banaani brownie donitsi halloween joulu juustokakku jäätelö kahvi kakku kaneli keksi kirsikka kuivakakku kuppikakku kurpitsa leivos maapähkinävoi makeiset mansikka manteli muffinssi mustikka mysli nutella omena pannari piirakka pistaasi pulla puolukka pähkinä pääsiäinen raparperi sitruuna speltti suklaa suklaakakku suklaakeksi tuorejuusto täytekakku vadelma valkosuklaa vanilja

Lisää herkkuja

Lakritsitoffee

Ihanan pehmeä toffee maustetaan lakritsilla. Toffeen valmistamiseen tarvitset lämpömittarin, sillä seos täytyy lämmittää 118 asteiseksi, jotta ...

Read More »

Suklaiset keksit espressotäytteellä

Täytä suklaiset keksit makealla espressokreemillä. n. 30 kappaletta keksitaikina: 150 g voita2,5 dl sokeria1 muna1 dl siirappia7 dl ...

Read More »

Mansikkagalette

Leivo kesän makeista mansikoista ihana galette. taikina: 2,5 dl vehnäjauhoja1 dl spelttijauhoja0,5 dl sokeria125 g suolatonta voita3 – 4 rkl ...

Read More »

Valkosuklaa-pihlajanmarjakakku

Makean valkosuklaakakun täytteeksi tulee kirpeää pihlajamarjahyytelöä ja valkosuklaakreemiä. 3 munaa 2 dl sokeria 100 g sulatettua voita 2,5 ...

Read More »

Mustikkainen kermaviilipiirakka

Leivo mustikkasaaliista ihanan kermainen ja raikas kermaviilipiirakka. piirakkataikina: 3 dl jauhoja1 dl sokeria0,25 tl suolaa120 g voita2 – 3 ...

Read More »

Copyright © 2022 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress