• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar

kakku ja keksi

  • Etusivu
  • Reseptit
  • Blogin takana
You are here: Home / Muut / Pähkinä-hedelmämysli

Pähkinä-hedelmämysli

26/04/2013 by Liisa Leave a Comment

Pähkinäinen mysli maustetaan saksanpähkinöillä, kurpitsansiemenillä ja kuivatuilla aprikooseilla ja rusinoilla.

  • 1 dl auringonkukkaöljyä
  • 1 dl vaaleaa siirappia
  • 0,5 dl hunajaa
  • 250 g ruishiutaleita
  • 250 g ohrahiutaleita
  • 70 g saksanpähkinöitä
  • 175 g kurpitsansiemeniä
  • 1 dl aprikooseja
  • 1 dl rusinoita

Mittaa auringonkukkaöljy, siirappi ja hunaja kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi.

Sekoita ruis- ja ohrahiutaleet, rouhitut saksanpähkinät sekä kurpitsansiemenet kulhossa ja kaada ne leivinpaperilla suojatulle pellille. Kaada öljyseos hiutaleiden päälle ja sekoita tasaiseksi. Paista 180 asteessa noin 20 minuuttia. Sekoita välillä, jotta seos paistuu tasaisesti eikä pääse palamaan.

Sekoita jäähtyneeseen mysliseokseen rusinat ja kuivatut aprikoosit.

Mysli säilyy ilmatiiviissä astiassa huoneenlämmössä noin kuukauden. Tarjoa maidon tai maustamattoman jugurtin kanssa.

 

Filed Under: Muut Tagged With: mysli, pähkinä

Previous Post: « Raitakakku
Next Post: Kookosjäätelö »

Reader Interactions

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primary Sidebar

Reseptiarkisto

Mikä maistuisi?

appelsiini aprikoosi banaani brownie donitsi halloween joulu juustokakku jäätelö kahvi kakku kaneli keksi kirsikka kuivakakku kuppikakku kurpitsa leivos maapähkinävoi makeiset mansikka manteli muffinssi mustikka mysli nutella omena pannari piirakka pistaasi pulla puolukka pähkinä pääsiäinen raparperi sitruuna speltti suklaa suklaakakku suklaakeksi tuorejuusto täytekakku vadelma valkosuklaa vanilja

Lisää herkkuja

Nutella-kreemillä kuorrutetut donitsit

Kuorruta donitsit herkullisella Nutella-kreemillä. 12 kappaletta Donitsit: 3,5 dl vehnäjauhoja1,5 dl sokeria1 tl leivinjauhetta2 dl kermaa2 ...

Read More »

Pienet persikka-vadelmapiiraat

Pienet piiraat täytetään makeilla persikoilla ja kirpeänmakeilla vadelmilla. 12 kappaletta 4 1/2 dl vehnäjauhoja 1 dl sokeria 1/2 tl ...

Read More »

Mokkapalat

Mokkapalat on ihana retroherkku. Maku syvenee kun taikinaan lisätään kaakaojauheen lisäksi sulatettua suklaata. Kuorrutteen määrässä ei säästellä vaan ...

Read More »

Puolukkapannukakut

Kirpeät puolukat sopivat täydellisesti makeisiin pannukakkuihin. Noin 16 kappaletta. 2 dl vehnäjauhoja 3 dl spelttijauhoja 1 tl soodaa 1 ...

Read More »

Hedelmäkakku

Lisää jouluiseen hedelmäkakkuun reilusti kuivattuja hedelmiä: sokeroituja kirsikoita, appelsiininkuoripaloja, aprikooseja ja taateleita. 200 g ...

Read More »

Copyright © 2022 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress