• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar

kakku ja keksi

  • Etusivu
  • Reseptit
  • Blogin takana
You are here: Home / Kakku / Nutella-banaanikakku

Nutella-banaanikakku

23/11/2016 by Liisa Leave a Comment

205 (3)

Nutellasta ja banaanista syntyy yhdessä täydellinen herkku. Helpon banaanikakun päälle levitetään ennen paistamista ihanan täyteläistä Nutellaa.

  • 3 munaa
  • 2 dl fariinisokeria
  • 100 g voita
  • 2 isoa banaania
  • 150 g ranskankermaa
  • 4 dl jauhoja
  • 1 tl soodaa
  • 1 dl Nutellaa

Vuoraa korkeareunainen uunivuoka (n. 18 x 20cm) voipaperilla.

Sulata voi mikrossa tai kattilassa ja jäähdytä.

Vatkaa munat ja fariinisokeri kulhossa kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää sulatettu voi ja sekoita. Muussaa banaanit haarukalla ja lisää taikinaan yhdessä ranskankerman kanssa. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne taikinaan kahdessa erässä. Sekoita taikina tasaiseksi ja kaada se uunivuokaan.

Lusikoi kakun päälle Nutellaa nokareina. Levitä Nutella haarukan tai hammastikun avulla marmorimaiseksi kuvioksi kakun pinnalle.

Paista 180 asteessa noin 40 minuuttia. Kokeile kypsyyttä tarvittaessa puutikulla.

Anna kakun jäähtyä ja leikka se sitten palasiksi tarjoilua varten.

 

Filed Under: Kakku Tagged With: banaani, kakku, nutella

Previous Post: « Red velvet -kuppikakut
Next Post: Marianne-suklaakuppikakut »

Reader Interactions

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primary Sidebar

Reseptiarkisto

Mikä maistuisi?

appelsiini aprikoosi banaani brownie donitsi halloween joulu juustokakku jäätelö kahvi kakku kaneli keksi kirsikka kuivakakku kuppikakku kurpitsa leivos maapähkinävoi makeiset mansikka manteli marenki muffinssi mustikka mysli nutella omena pannari piirakka pistaasi pulla puolukka pähkinä pääsiäinen raparperi sitruuna speltti suklaa suklaakakku suklaakeksi tuorejuusto täytekakku vadelma valkosuklaa

Lisää herkkuja

Valkosuklaa-karpalomuffinssit

Jouluiset muffinssit maustetaan kirpeillä karpaloilla ja makealla valkosuklaalla. 12 isoa tai 16 pientä muffinssia 150 g voita 1,5 dl ...

Read More »

Orange curd (appelsiinitahna)

Makeaa orange curdia eli appelsiinitahnaa voi käyttää esimerkiksi leivonnassa tai kakun täytteenä. 1 appelsiinin mehu 1 appelsiinin raastettu ...

Read More »

Nutella-banaani-pokekakku

Syntisen hyvässä banaani-pokekakussa on reilusti Nutellaa - niin kakkuun tökityissä koloissa kuin kakun päälläkin. 150 g voita 3 dl ...

Read More »

Hurjat Halloween-muffinssit

Uskallatko maistaa hurjia Halloween-muffinsseja? Nämä herkulliset herkut näyttävät ihan Draculan hampailta. Muhkeat suklaiset muffinssit täytetään ...

Read More »

Mantelinen kirsikkatorttu

Kesäinen torttu saa pinnalleen makeita kirsikoita sekä mantelilastuja. 150 g voita 1 dl fariinisokeria 1 dl sokeria 2 munaa 3 dl ...

Read More »

Copyright © 2021 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress