Red velvet -kuppikakut saavat upean värinsä kaakaojauheesta ja punaisesta elintarvikeväristä. Kuppikakut kuorrutetaan täyteläisellä tuorejuustokuorrutuksella.
12 kappaletta
- 100 g voita
- 2 dl sokeria
- 2 munaa
- 2,5 dl jauhoja
- 2 rkl kaakaojauhetta
- 0,5 tl leivinjauhetta
- 1,5 dl maitoa
- 1,5 tl punaista elintarvikeväriä
- 50 g huoneenlämpöistä voita
- 100 g tuorejuustoa
- 3 dl tomusokeria
Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja sokeri. Lisää munat yksi kerrallaan ja sekoita hyvin molempien munien jälkeen. Sekoita kuivat aineet keskenään. Sekoita punainen elintarvikeväri maitoon. Lisää taikinaan puolet kuivista aineista yhdessä maidon kanssa. Sekoita ja lisää loput kuivat aineet. Sekoita taikina tasaiseksi ja lusikoi se muffinssivuokiin.
Paista 175 asteessa 20 minuuttia.
Anna kuppikakkujen jäähtyä kokonaan ennen kuorruttamista.
Valmista kuorrute. Vatkaa huoneenlämpöistä voita ja tuorejuustoa hetki. Lisää tomusokeri vähän kerrallaan ja vatkaa lopuksi kuorrute tasaiseksi.
Laita kuorrute pursotinpussiin ja kuorruta kuppikakut.
Leave a Reply