Ihanat valkosuklaatryffelit on helppo valmistaa ja voit valita koristeeksi juhlan teemaan sopivan värisiä strösseleitä!
n. 20 kappaletta
- 1 dl kermaa
- 200 g valkosuklaata
- 50 g strösseleitä
Rouhi suklaa ja laita suklaarouhe kulhoon. Kuumenna kerma kattilassa kiehuvaksi. Kaada kerma suklaarouheen päälle ja sekoittele kunnes suklaa on sulanut.
Laita tryffelimassa jääkaappiin vähintään kahdeksi tunniksi.
Ota tryffelimassasta lusikalla nokareita ja pyörittele ne palloiksi. Laita strösselit pieneen kulhoon ja pyörittele tryffelit strösseleissä. Tryffelimassan käsittely on helpompaa jos teet sen kertakäyttöiset kumikäsineet kädessä.
Valmiit tryffelit säilyvät jääkaapissa ilmatiiviissä rasiassa noin viikon.
Leave a Reply