• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar

kakku ja keksi

  • Etusivu
  • Reseptit
  • Blogin takana
You are here: Home / Kakku / Nutella-banaanikakku

Nutella-banaanikakku

23/11/2016 by Liisa Leave a Comment

205 (3)

Nutellasta ja banaanista syntyy yhdessä täydellinen herkku. Helpon banaanikakun päälle levitetään ennen paistamista ihanan täyteläistä Nutellaa.

  • 3 munaa
  • 2 dl fariinisokeria
  • 100 g voita
  • 2 isoa banaania
  • 150 g ranskankermaa
  • 4 dl jauhoja
  • 1 tl soodaa
  • 1 dl Nutellaa

Vuoraa korkeareunainen uunivuoka (n. 18 x 20cm) voipaperilla.

Sulata voi mikrossa tai kattilassa ja jäähdytä.

Vatkaa munat ja fariinisokeri kulhossa kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää sulatettu voi ja sekoita. Muussaa banaanit haarukalla ja lisää taikinaan yhdessä ranskankerman kanssa. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne taikinaan kahdessa erässä. Sekoita taikina tasaiseksi ja kaada se uunivuokaan.

Lusikoi kakun päälle Nutellaa nokareina. Levitä Nutella haarukan tai hammastikun avulla marmorimaiseksi kuvioksi kakun pinnalle.

Paista 180 asteessa noin 40 minuuttia. Kokeile kypsyyttä tarvittaessa puutikulla.

Anna kakun jäähtyä ja leikka se sitten palasiksi tarjoilua varten.

 

Filed Under: Kakku Tagged With: banaani, kakku, nutella

Previous Post: « Red velvet -kuppikakut
Next Post: Marianne-suklaakuppikakut »

Reader Interactions

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primary Sidebar

Reseptiarkisto

Mikä maistuisi?

appelsiini aprikoosi banaani brownie donitsi halloween joulu juustokakku jäätelö kahvi kakku kaneli keksi kirsikka kuivakakku kuppikakku kurpitsa leivos maapähkinävoi makeiset mansikka manteli muffinssi mustikka mysli nutella omena pannari piirakka pistaasi pulla puolukka pähkinä pääsiäinen raparperi sitruuna speltti suklaa suklaakakku suklaakeksi tuorejuusto täytekakku vadelma valkosuklaa vanilja

Lisää herkkuja

Mehevä raparperipiirakka

Raparperipiirakka kuuluu erottamattomasti alkukesän kahvipöytään. Tämän piirakan pohja on todella mehevä, ja makea ja rapea muruseos tasapainottaa ...

Read More »

Spelttikuppikakut tuorejuustokuorrutuksella

Hieman pähkinäiseltä maistuvat spelttikuppikakut kruunataan ihanalla tuorejuustokuorrutuksella. 8 kappaletta 100 g voita 2 dl sokeria 2 ...

Read More »

Pienet suklaiset pääsiäispiiraat

Pääsiäisen kunniaksi pienet suklaiset piiraat koristellaan pääsiäiskarkeilla. 12 kappaletta 3 dl jauhoja 1 dl sokeria 0,25 tl suolaa ...

Read More »

Nutella-donitsit

Nutella-donitsit ovat vastustamattoman hyviä! Nutella lisätään donitsien pinnalle ja uunissa se muodostaa donitsien päälle ihanan rapsakan ...

Read More »

Kanelijäätelö

Syksyllä jäätelökin maustetaan kanelilla lämpimän mausteiseksi. 2 munaa 1,5 dl sokeria 2,5 tl kanelia 2 dl kermaa 2 dl punaista ...

Read More »

Copyright © 2025 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress