• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar

kakku ja keksi

  • Etusivu
  • Reseptit
  • Blogin takana
You are here: Home / Kakku / Mausteinen kurpitsakakku

Mausteinen kurpitsakakku

20/10/2015 by Liisa Leave a Comment

020 (6)

Mahtavan mehevässä maustekakussa yhdistyvät kurpitsasose ja syksyisen lämpimät mausteet.

  • 1 myskikurpitsa
  • 3 munaa
  • 2,5 dl fariinisokeria
  • 1 dl auringonkukkaöljyä
  • 5 dl kurpitsasosetta
  • 5 dl vehnäjauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 2 tl kanelia
  • 1 tl neilikkaa

Valmista ensin kurpitsasose. Halkaise myskikurpitsa ja poista siitä siemenet. Paahda kurpitsanpuolikkaita 200-asteisessa uunissa 1 – 1,5 tuntia kurpitsan koosta riippuen. Anna jäähtyä ja koverra sitten hedelmäliha kurpitsanpuolikkaista lusikalla. Soseuta sauvasekoittimella.

Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka.

Vaahdota munat ja fariinisokeri. Lisää auringonkukkaöljy ja kurpitsasose ja sekoita tasaiseksi. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää kuivat aineet taikinaan ja sekoita tasaiseksi.

Kaada taikina kakkuvuokaan.

Paista 175 asteessa 50 – 60 minuuttia.

Anna kakun jäähtyä hetkinen vuoassaan ja kumoa se sitten tarjoiluastialle.

 

Filed Under: Kakku Tagged With: kaneli, kuivakakku, kurpitsa

Previous Post: « Maitosuklaalla kuorrutettu banaanikakku
Next Post: Hurjat Halloween-muffinssit »

Reader Interactions

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primary Sidebar

Reseptiarkisto

Mikä maistuisi?

appelsiini aprikoosi banaani brownie donitsi halloween joulu juustokakku jäätelö kahvi kakku kaneli keksi kirsikka kuivakakku kuppikakku kurpitsa leivos maapähkinävoi makeiset mansikka manteli marenki muffinssi mustikka mysli nutella omena pannari piirakka pistaasi pulla puolukka pähkinä pääsiäinen raparperi sitruuna speltti suklaa suklaakakku suklaakeksi tuorejuusto täytekakku vadelma valkosuklaa

Lisää herkkuja

Banaanikakku

Vuoan pohjalle asetellut banaanit karamellisoituvat uunissa ja antavat ihanan makean maun tälle mehevälle kanelilla maustetulle kakulle. 200 g ...

Read More »

Kermainen vadelmapiirakka

Vadelmapiirakan kermainen täyte on suussa sulavan pehmeä. 150 g voita 1 dl sokeria 1 kananmuna 3 dl jauhoja 0,5 tl leivinjauhetta 5 ...

Read More »

Sitruunainen mustikkapiirakka

Raikkaan mustikkapiirakan täytteessä maistuu ihana lemon curd. Piirakkapohja: 3 dl jauhoja1 dl sokeria0,25 tl suolaa120 g voita2 – 3 rkl ...

Read More »

Mustikkadonitsit

Makoisat kardemummalla maustetut mustikkadonitsit syntyvät käden käänteessä. 12 kappaletta 3,5 dl vehnäjauhoja 1,5 dl sokeria 1 tl ...

Read More »

Nutella-banaanikakku

Nutellasta ja banaanista syntyy yhdessä täydellinen herkku. Helpon banaanikakun päälle levitetään ennen paistamista ihanan täyteläistä Nutellaa. ...

Read More »

Copyright © 2021 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress