• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar

kakku ja keksi

  • Etusivu
  • Reseptit
  • Blogin takana
You are here: Home / Jäätelö / Kirsikkajäätelö

Kirsikkajäätelö

12/08/2015 by Liisa Leave a Comment

010 (5)

Makeista kirsikoista tehty jäätelö maistuu hellepäivänä. Jäätelö maustetaan kirsikoista keitetyllä siirapilla ja siihen lisätään sattumiksi reilusti kirsikanpaloja. Herkullista!

  • 1 l kirsikoita
  • 1 dl sokeria
  • 2 munaa
  • 1 dl sokeria
  • 2 dl kermaa

Poista kirsikoista kivet ja halkaise ne.

Laita kirsikat ja sokeri kattilaan ja keitä 5 minuuttia.

Laita siivilä suuren kulhon päälle, kaada kirsikat siivilään ja valuta kirsikkasiirappi kulhoon. Jäähdytä sekä kirsikat että siirappi jääkaappikylmiksi ennen jäätelön valmistamista.

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää kirsikkasiirappi ja sekoita. Lisää kerma ja sekoita tasaiseksi.

Kaada seos jäätelökoneeseen ja käsittele koneen ohjeiden mukaisesti. Lisää kirsikanpalat kun jäätelö on lähes valmista.

 

 

Filed Under: Jäätelö Tagged With: jäätelö, kirsikka

Previous Post: « Kuningatardonitsit
Next Post: Pensasmustikoilla ja valkosuklaakermalla täytetty torttu »

Reader Interactions

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primary Sidebar

Reseptiarkisto

Mikä maistuisi?

appelsiini aprikoosi banaani brownie donitsi halloween joulu juustokakku jäätelö kahvi kakku kaneli keksi kirsikka kuivakakku kuppikakku kurpitsa leivos maapähkinävoi makeiset mansikka manteli muffinssi mustikka mysli nutella omena pannari piirakka pistaasi pulla puolukka pähkinä pääsiäinen raparperi sitruuna speltti suklaa suklaakakku suklaakeksi tuorejuusto täytekakku vadelma valkosuklaa vanilja

Lisää herkkuja

Punajuuri-suklaakakku

Syksyinen suklaakakku mehevöitetään makealla punajuurella. Punajuuri antaa kakulle kauniin värin ja omaleimaisen maun. 300 g punajuurta (2 isoa ...

Read More »

Valkosuklaa-karpalomuffinssit

Jouluiset muffinssit maustetaan kirpeillä karpaloilla ja makealla valkosuklaalla. 12 isoa tai 16 pientä muffinssia 150 g voita 1,5 dl ...

Read More »

Vadelmatryffelit

Suklaiset tryffelit päällystetään pakastekuivatulla vadelmalla. n. 30 kpl 2 dl kermaa 250 g tummaa suklaata 25 g voita 0,5 dl ...

Read More »

Vaalea maustekakku

Vaalean maustekakun maku on hienovaraisempi kuin perinteisen maustekakun. Kakku maustetaan vaalealla siirapilla, inkiväärillä, kanelilla, ...

Read More »

Runebergintortut

Helmikuussa leivotaan runebergintorttuja. 10 kappaletta 250 g voita 1,5 dl fariinisokeria 1,5 dl sokeria 4 munaa 2 dl vehnäjauhoja 1 ...

Read More »

Copyright © 2022 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress