• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar

kakku ja keksi

  • Etusivu
  • Reseptit
  • Blogin takana
You are here: Home / Donitsi / Kirsikkadonitsit

Kirsikkadonitsit

24/08/2016 by Liisa Leave a Comment

2077

Kirsikkadonitsit maustetaan ripauksella kanelia. Donitseissa kannattaa käyttää aitoa ceyloninkanelia, sen kukkaiset sävyt sopivat hyvin yhteen kirsikoiden kanssa.

12 kappaletta

  • 3,5 dl vehnäjauhoja
  • 1,5 dl sokeria
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 0,5 tl kanelia
  • 2 dl kermaa
  • 2 munaa
  • 2 rkl sulatettua voita
  • 2 dl pilkottuja kirsikoita

Poista kirsikoista kivet ja pilko ne pieniksi paloiksi.

Voitele donitsipellin kolot.

Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää muut aineet ja sekoita taikina tasaiseksi. Lisää viimeisenä kirsikat. Lusikoi taikina pursotinpussiin ja pursota taikina donitsipellin koloihin.

Paista 200 asteessa 12 minuuttia.

Anna donitsien jäähtyä hetki ja irroita ne sitten vuoasta.

 

Filed Under: Donitsi Tagged With: donitsi, kaneli, kirsikka

Previous Post: « Aprikoosikakku murupäällysteellä
Next Post: Brownie-leivokset »

Reader Interactions

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primary Sidebar

Reseptiarkisto

Mikä maistuisi?

appelsiini aprikoosi banaani brownie donitsi halloween joulu juustokakku jäätelö kahvi kakku kaneli keksi kirsikka kuivakakku kuppikakku kurpitsa leivos maapähkinävoi makeiset mansikka manteli marenki muffinssi mustikka mysli nutella omena pannari piirakka pistaasi pulla puolukka pähkinä pääsiäinen raparperi sitruuna speltti suklaa suklaakakku suklaakeksi tuorejuusto täytekakku vadelma valkosuklaa

Lisää herkkuja

Limekakku

Pirteä limekakku kostutetaan makealla limesiirapilla. 150 g voita 3 dl sokeria 3 munaa 2 limen raastettu kuori 2 dl spelttijauhoja 1 dl ...

Read More »

Taatelikuppikakut

Leivo perinteinen taatelikakku vaihteeksi kuppikakkujen muotoon. 20 kappaletta kuppikakut: 250 g taateleita3 dl vettä200 g voita3 munaa2 dl ...

Read More »

Appelsiinipitko

Mehevä pullapitko täytetään appelsiinimarmeladilla. 1/2 litraa punaista maitoa 1 paketti hiivaa 2 dl sokeria 1 muna 1,5 rkl ...

Read More »

Maitosuklaalla kuorrutettu banaanikakku

Hedelmäkulhosta löytyy usein ylikypsiä banaaneja ja silloin on tietysti aika leipoa ihanaa banaanikakkua. Tällä kertaa makea banaanikakku kuorrutetaan ...

Read More »

Pähkinäiset browniet

Ihanan suklaiset browniet saavat lisämakua pähkinöistä. 200 g voita 2 dl fariinisokeria 1 dl siirappia 4 munaa 250 g sulatettua ...

Read More »

Copyright © 2021 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress