• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar

kakku ja keksi

  • Etusivu
  • Reseptit
  • Blogin takana
You are here: Home / Kakku / Aprikoosikakku murupäällysteellä

Aprikoosikakku murupäällysteellä

17/08/2016 by Liisa Leave a Comment

048 (10)

Mehevät aprikoosit piiloutuvat reilun murupäällysteen alle tässä ihanassa kesäisessä kakussa.

  • 150 g voita
  • 1,5 dl sokeria
  • 0,5 dl fariinisokeria
  • 2 munaa
  • 3 dl vehnäjauhoja
  • 1 dl mantelijauhetta
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 2 dl maitoa
  • 4 aprikoosia
  • 1 dl sokeria
  • 1 dl mantelijauhetta
  • 0,5 dl vehnäjauhoja

Vuoraa kakkuvuoka (n. 18 x 21 cm) leivinpaperilla. Voit leipoa kakun myös pyöreään kakkuvuokaan, jonka halkaisija on 24 cm.

Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja sokerit. Lisää munat yksi kerrallaan ja sekoita molempien munien jälkeen. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne taikinaan yhdessä maidon kanssa. Sekoita taikina tasaiseksi ja kaada se kakkuvuokaan.

Halkaise aprikoosit ja poista niistä kivet. Asettele aprikoosinpuolikkaat kakun päälle.

Nypi murupäällisen aineet sekaisin. Levitä muruseos aprikoosien päälle.

Paista kakkua 175 asteessa noin 60 minuuttia. Kokeile kakun kypsyyttä tarvittaessa tikulla.

 

Filed Under: Kakku Tagged With: aprikoosi, kakku, manteli

Previous Post: « Mustikkainen täytekakku
Next Post: Kirsikkadonitsit »

Reader Interactions

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primary Sidebar

Reseptiarkisto

Mikä maistuisi?

appelsiini aprikoosi banaani brownie donitsi halloween joulu juustokakku jäätelö kahvi kakku kaneli keksi kirsikka kuivakakku kuppikakku kurpitsa leivos maapähkinävoi makeiset mansikka manteli muffinssi mustikka mysli nutella omena pannari piirakka pistaasi pulla puolukka pähkinä pääsiäinen raparperi sitruuna speltti suklaa suklaakakku suklaakeksi tuorejuusto täytekakku vadelma valkosuklaa vanilja

Lisää herkkuja

Omena-karhunvatukkapiirakka

Täytä syksyinen piirakka kirpeillä omenilla ja makeilla karhunvatukoilla. Piirakka maistuu parhaalta vaniljajäätelön kanssa ...

Read More »

Mansikkaiset donitsit

Kesäisten donitsien taikinaan lisätään mansikoita ja päälle ripotellaan tomusokeria. 12 kappaletta 3,5 dl vehnäjauhoja 1,5 dl sokeria 1 rkl ...

Read More »

Vadelmapullat

Täytä pullat makealla vaniljaisella ranskankermatäytteellä ja raikkailla vadelmilla. noin 15 kappaletta Pullataikina: 2,5 dl punaista ...

Read More »

Pikkukokin mansikkakakku

Myös perheen pienimmät jauhopeukalot osaavat leipoa tämän helpon ja herkullisen kakun. Kesällä paras kakun koriste on kermavaahto ja tuoreet ...

Read More »

Pienet persikka-vadelmapiiraat

Pienet piiraat täytetään makeilla persikoilla ja kirpeänmakeilla vadelmilla. 12 kappaletta 4 1/2 dl vehnäjauhoja 1 dl sokeria 1/2 tl ...

Read More »

Copyright © 2022 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress