• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar

kakku ja keksi

  • Etusivu
  • Reseptit
  • Blogin takana
You are here: Home / Kakku / Keväinen kurpitsakakku

Keväinen kurpitsakakku

26/03/2013 by Liisa Leave a Comment

Kurpitsakakku maustetaan kanelilla ja kuorrutetaan sokerikuorrutteella ja kookoshiutaleilla.

Kurpitsasoseen ohjeen löydät täältä.

  • 2 dl fariinisokeria
  • 3 dl kurpitsasosetta
  • 1 dl auringonkukkaöljyä
  • 2 munaa
  • 3 dl jauhoja
  • 2 tl kanelia
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 1 dl tomusokeria
  • 1 – 2 tl vettä
  • 1 rkl kookoshiutaleita

Vuoraa leipävuoka (tilavuus noin 1,5 litraa) leivinpaperilla.

Sekoita kurpitsasose ja fariinisokeri. Lisää öljy ja sekoita. Lisää munat ja sekoita. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne taikinaan. Sekoita taikina tasaiseksi ja kaada se kakkuvuokaan.

Paista 175 asteessa noin 45 minuuttia. Kokeile kypsyyttä tarvittaessa puutikulla. Anna valmiin kakun jäähtyä hetki vuoassaan ja nosta se sitten kakkuritilälle jäähtymään.

Koristele kakku ennen tarjoilua sokerikuorrutteella ja kookoshiutaleilla. Sekoita keskenään tomusokeri ja vesi. Lisää tarvittaessa tomusokeria tai vettä, jotta saat koostumuksesta sopivan. Kaada kuorrute kakun päälle ja ripottele päälle kookoshiutaleita.

 

Filed Under: Kakku Tagged With: kakku, kaneli, kuivakakku, kurpitsa

Previous Post: « Suklainen mangotäytekakku
Next Post: Banaanipannukakut »

Reader Interactions

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primary Sidebar

Reseptiarkisto

Mikä maistuisi?

appelsiini aprikoosi banaani brownie donitsi halloween joulu juustokakku jäätelö kahvi kakku kaneli keksi kirsikka kuivakakku kuppikakku kurpitsa leivos maapähkinävoi makeiset mansikka manteli muffinssi mustikka mysli nutella omena pannari piirakka pistaasi pulla puolukka pähkinä pääsiäinen raparperi sitruuna speltti suklaa suklaakakku suklaakeksi tuorejuusto täytekakku vadelma valkosuklaa vanilja

Lisää herkkuja

Suklainen päärynäpiirakka

Leivo syksyn päärynäsadosta ihana piirakka, jossa yhdistyvät makeat päärynät ja samettinen suklaatäyte. Piirakkataikina: 150 g voita3 dl ...

Read More »

Jauhoton suklaakakku

Jauhoton suklaakakku on suussasulavan ihana herkku. 250 g tummaa suklaata 150 g voita 6 kananmunaa 1 dl sokeria 2 rkl ...

Read More »

Sitruunainen mustikkakakku

Mehevän mustikkakakun salaisuus on taikinaan lisättävä lemon curd. 200 g voita 3 dl sokeria 4 munaa 1,5 dl maitoa 1 dl lemon curdia 4 dl ...

Read More »

Verigreippijäätelö

Verigreippijäätelö maustetaan tuorepuristetulla verigreippimehulla  ja raastetulla verigreipin kuorella. 2 dl verigreippimehua (noin 1,5 ...

Read More »

Pähkinäinen mysli

Rouskuvaan mysliin lisätään reilusti pähkinöitä. 1 dl auringonkukkaöljyä 1 dl vaaleaa siirappia 0,5 dl hunajaa 300 g ruishiutaleita 200 g ...

Read More »

Copyright © 2025 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress