• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar

kakku ja keksi

  • Etusivu
  • Reseptit
  • Blogin takana
You are here: Home / Piirakka / Karhunvatukkamurupiiras

Karhunvatukkamurupiiras

25/08/2021 by Liisa Leave a Comment

Tarjoa ihana karhunvatukkapiiras vaniljajäätelön tai -kastikkeen kanssa.

piirastaikina:

  • 150 g voita
  • 2 dl sokeria
  • 2 munaa
  • 2,5 dl vehnäjauhoja
  • 1 dl mantelijauhetta
  • 1 tl leivinjauhetta

täyte:

  • 250 g karhunvatukoita
  • 50 g voita
  • 1 dl sokeria
  • 1 dl vehnäjauhoja

Vuoraa kakkuvuoka (n. 18 x 21 cm) leivinpaperilla.

Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja sokeri. Lisää munat yksi kerrallaan ja sekoita molempien munien jälkeen. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne taikinaan yhdessä maidon kanssa. Sekoita taikina tasaiseksi ja kaada se kakkuvuokaan.

Levitä karhunvatukat taikinan päälle.

Nypi voi, sokeri ja jauhot sekaisin ja levitä karhunvatukoiden päälle.

Paista 175 asteessa 50 minuuttia.

 

Filed Under: Piirakka Tagged With: karhunvatukka, piirakka

Previous Post: « Melonisorbetti
Next Post: Vadelma-suklaacookiet »

Reader Interactions

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primary Sidebar

Reseptiarkisto

Mikä maistuisi?

appelsiini aprikoosi banaani brownie donitsi halloween joulu juustokakku jäätelö kahvi kakku kaneli keksi kirsikka kuivakakku kuppikakku kurpitsa leivos maapähkinävoi makeiset mansikka manteli muffinssi mustikka mysli nutella omena pannari piirakka pistaasi pulla puolukka pähkinä pääsiäinen raparperi sitruuna speltti suklaa suklaakakku suklaakeksi tuorejuusto täytekakku vadelma valkosuklaa vanilja

Lisää herkkuja

Omenagalette

Leivo kotimaisista omenista ihana kanelilla maustettu galette. Taikina: 2,5 dl vehnäjauhoja1 dl spelttijauhoja0,5 dl sokeria125 g suolatonta ...

Read More »

Pienet mutakakut

Mutakakun voi leipoa myös pieniksi annoskakuiksi muffinssivuoissa. 12 kappaletta 200 g voita 1,5 dl fariinisokeria 1,5 dl sokeria 4 ...

Read More »

Toffee

Toffeeta on helppo valmistaa itse. Tarvitset lämpömittarin, sillä seos täytyy lämmittää 118 asteiseksi, jotta siitä tulee koostumukseltaan ...

Read More »

Vadelmaiset browniet

Herkullisten brownieitten taikinaan lisätään vähän Nutellaa ja herkku kruunataan makeankirpeillä vadelmilla. 200 g voita 2 dl fariinisokeria ...

Read More »

Rocky road ranskanpastilleilla

Rocky road saa täytteekseen ranskanpastilleja sekä suklaisia ja vaniljaisia vaahtokarkkeja. 250 g suklaata 30 g suolatonta voita 1 dl ...

Read More »

Copyright © 2025 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress