• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar

kakku ja keksi

  • Etusivu
  • Reseptit
  • Blogin takana
You are here: Home / Kakku / Kardemummainen pensasmustikkakakku

Kardemummainen pensasmustikkakakku

02/08/2017 by Liisa Leave a Comment

Kesäinen kuivakakku saa ihana makunsa kardemummasta ja pensasmustikoista.

  • 150 g voita
  • 2 dl sokeria
  • 3 munaa
  • 3 dl vehnäjauhoja
  • 2 tl kardemummaa
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 200 g turkkilaista jugurttia
  • 4 dl pensasmustikoita

Suojaa leipävuoka leivinpaperilla.

Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja sokeri. Lisää munat yksi kerrallaan ja sekoita hyvin jokaisen munan jälkeen.  Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan. Lisää turkkilainen jugurtti. Sekoita taikina tasaiseksi. Lisää pensasmustikat ja sekoita varovasti.

Kaada taikina vuokaan ja paista kakkua 180 asteessa 60 – 70 minuuttia.

 

Filed Under: Kakku Tagged With: kardemumma, kuivakakku, mustikka

Previous Post: « Mascarponejuustokakku
Next Post: Persikkajäätelö »

Reader Interactions

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primary Sidebar

Reseptiarkisto

Mikä maistuisi?

appelsiini aprikoosi banaani brownie donitsi halloween joulu juustokakku jäätelö kahvi kakku kaneli keksi kirsikka kuivakakku kuppikakku kurpitsa leivos maapähkinävoi makeiset mansikka manteli muffinssi mustikka mysli nutella omena pannari piirakka pistaasi pulla puolukka pähkinä pääsiäinen raparperi sitruuna speltti suklaa suklaakakku suklaakeksi tuorejuusto täytekakku vadelma valkosuklaa vanilja

Lisää herkkuja

Sitruuna-unikonsiemenkuppikakut

Raikkaan keväisten sitruunakuppikakkujen taikina pilkutetaan unikonsiemenillä. 12 kappaletta 1 sitruunan raastettu kuori ja mehu 150 g ...

Read More »

Mansikka-valkosuklaafudge

Fudgen valmistamiseen tarvitset lämpömittarin, sillä seos täytyy kuumentaa 116 asteiseksi, jotta valmiista fudgesta tulee koostumukseltaan ...

Read More »

Valkosuklaapiirakka ja paahdetut mansikat

Makea valkosuklaaganachella täytetty piirakka saa kaverikseen raikkaita uunissa paahdettuja mansikoita. 3 dl jauhoja 1 dl sokeria 0,25 tl ...

Read More »

Vaalea maustekakku

Vaalean maustekakun maku on hienovaraisempi kuin perinteisen maustekakun. Kakku maustetaan vaalealla siirapilla, inkiväärillä, kanelilla, ...

Read More »

Makeat kurpitsapalat

Mehevät kurpitsapalat tarjotaan vaniljajäätelön ja karamellisoitujen pähkinöiden kanssa. 150 g voita 1 dl sokeria 1,5 dl siirappia 2 ...

Read More »

Copyright © 2025 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress