Mehevät banaanikuppikakut kuorrutetaan makeansuolaisella maapähkinävoikuorrutuksella. Käytä kuorrutukseen sileää maapähkinävoita.
12 kappaletta
- 100 g voita
- 1,5 dl sokeria
- 2 munaa
- 2 banaania
- 2,5 dl jauhoja
- 0,5 tl leivinjauhetta
- 100 g huoneenlämpöistä voita
- 1 dl maapähkinävoita
- 3 dl tomusokeria
Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja sokeri. Lisää munat yksi kerrallaan ja sekoita hyvin molempien munien jälkeen. Soseuta banaanit haarukalla ja lisää taikinaan. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan. Sekoita taikina tasaiseksi.
Lusikoi taikina muffinssivuokiin.
Paista 200 asteessa 20 minuuttia.
Anna kuppikakkujen jäähtyä kokonaan ennen kuorruttamista.
Valmista kuorrute. Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja lisää sitten maapähkinävoi voivaahdon joukkoon. Vatkaa hetki ja lisää sitten vähitellen tomusokeri ja sekoita tasaiseksi.
Lusikoi kuorrute pursotinpussiin ja kuorruta kuppikakut.
Leave a Reply