• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar

kakku ja keksi

  • Etusivu
  • Reseptit
  • Blogin takana
You are here: Home / Kakku / Banaanileivokset Nutella-kuorrutuksella

Banaanileivokset Nutella-kuorrutuksella

17/01/2018 by Liisa Leave a Comment

Makeat banaanileivokset täytetään ja kuorrutetaan ihanalla Nutella-kreemillä.

12 kappaletta

  • 150 g voita
  • 3 dl fariinisokeria
  • 3 munaa
  • 3 banaania
  • 150 g ranskankermaa
  • 5 dl jauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta

 

  • 100 g Nutellaa
  • 150 g voita
  • 2 dl tomusokeria

Voitele ja korppujauhota runebergintorttuvuoan kolot.

Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja fariinisokeri. Lisää munat yksi kerrallaan ja sekoita hyvin jokaisen munan jälkeen. Soseuta banaanit haarukalla ja lisää taikinaan yhdessä ranskankerman kanssa. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää kuivat aineet taikinaan ja sekoita taikina tasaiseksi.

Lusikoi taikina vuoan koloihin, täytä kolot vain 2/3 täyteen.

Paista 200 asteessa noin 25 minuuuttia. Kokeile leivosten kypsyyttä tarvittaessa tikulla.

Anna leivosten jäähtyä ja irrota ne sitten varovasti vuoasta.

Valmista kuorrute. Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja lisää sitten voivaahdon joukkoon vähitellen tomusokeri. Lisää viimeisenä Nutella ja sekoita tasaiseksi.

Leikkaa leivosten pohja tarvittaessa tasaiseksi ja leikkaa ne sitten kahteen osaan. Aseta leivospohjat tarjoiluastialle ja levitä niille täytettä lusikalla tai palettiveitsellä. Nosta päälle toiset leivospohjat ja levitä päälle täytettä.

 

Filed Under: Kakku Tagged With: banaani, leivos, nutella

Previous Post: « Tosi suklaiset kuppikakut
Next Post: Nutella-kuppikakut vadelmaisella kuorrutuksella »

Reader Interactions

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primary Sidebar

Reseptiarkisto

Mikä maistuisi?

appelsiini aprikoosi banaani brownie donitsi halloween joulu juustokakku jäätelö kahvi kakku kaneli keksi kirsikka kuivakakku kuppikakku kurpitsa leivos maapähkinävoi makeiset mansikka manteli marenki muffinssi mustikka mysli nutella omena pannari piirakka pistaasi pulla puolukka pähkinä pääsiäinen raparperi sitruuna speltti suklaa suklaakakku suklaakeksi tuorejuusto täytekakku vadelma valkosuklaa

Lisää herkkuja

Mustikkainen marenkikakku

Makea marenkikakku täytetään lemoncurdilla ja kermavaahdolla ja koristellaan mustikoilla. Lemoncurdin ja mustikoiden kirpeys tasapainottaa marengin ...

Read More »

Sitruuna-unikonsiemenkuppikakut

Raikkaan keväisten sitruunakuppikakkujen taikina pilkutetaan unikonsiemenillä. 12 kappaletta 1 sitruunan raastettu kuori ja mehu 150 g ...

Read More »

Vadelmainen murupiiras

Kruunaa kesäinen vadelmapiiras rouskuvalla murupäällysteellä. piirastaikina: 150 g voita2 dl sokeria2 munaa2,5 dl vehnäjauhoja1 dl ...

Read More »

Pistaasi-valkosuklaamuffinssit

Makeat muffinssit saavat täytteekseen pistaaseja ja valkosuklaata. 12 isoa tai 16 pientä muffinssia 150 g voita 1,5 dl sokeria 2 munaa 2 ...

Read More »

Mehevä raparperipiirakka

Raparperipiirakka kuuluu erottamattomasti alkukesän kahvipöytään. Tämän piirakan pohja on todella mehevä, ja makea ja rapea muruseos tasapainottaa ...

Read More »

Copyright © 2021 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress