• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar

kakku ja keksi

  • Etusivu
  • Reseptit
  • Blogin takana
You are here: Home / Muut / Aprikoosimysli

Aprikoosimysli

01/04/2013 by Liisa Leave a Comment

Mysli maustetaan kurpitsansiemenillä ja kuivatuilla aprikooseilla.

  • 1 dl auringonkukkaöljyä
  • 1 dl vaalea siirappia
  • 0,5 dl hunajaa
  • 300 g ruishiutaleita
  • 200 g ohrahiutaleita
  • 175 g kurpitsansiemeniä
  • 200 g kuivattuja aprikooseja

Mittaa auringonkukkaöljy, siirappi ja hunaja kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi.

Sekoita ruis- ja ohrahiutaleet sekä kurpitsansiemenet kulhossa ja kaada ne leivinpaperilla suojatulle pellille. Kaada öljyseos hiutaleiden päälle ja sekoita tasaiseksi. Paista 180 asteessa noin 20 minuuttia. Sekoita välillä, jotta seos paistuu tasaisesti eikä pääse palamaan.

Sekoita jäähtyneeseen mysliseokseen kuivatut aprikoosit.

Mysli säilyy ilmatiiviissä astiassa huoneenlämmössä noin kuukauden. Tarjoa maidon tai maustamattoman jugurtin kanssa.

 

Filed Under: Muut Tagged With: mysli

Previous Post: « Banaanipannukakut
Next Post: Suklaatäytekeksit »

Reader Interactions

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primary Sidebar

Reseptiarkisto

Mikä maistuisi?

appelsiini banaani brownie donitsi fudge halloween joulu juustokakku jäätelö kahvi kakku kaneli keksi kirsikka kuivakakku kuppikakku kurpitsa leivos makeiset mansikka manteli marenki muffinssi mustikka mysli nutella omena pannari piirakka pistaasi porkkana pulla puolukka pähkinä pääsiäinen raparperi sitruuna speltti suklaa suklaakakku suklaakeksi tuorejuusto täytekakku vadelma valkosuklaa

Lisää herkkuja

Mustikkadonitsit

Makoisat kardemummalla maustetut mustikkadonitsit syntyvät käden käänteessä. 12 kappaletta 3,5 dl vehnäjauhoja 1,5 dl sokeria 1 tl ...

Read More »

Banaanikuppikakut maapähkinävoikuorrutuksella

Mehevät banaanikuppikakut kuorrutetaan makeansuolaisella maapähkinävoikuorrutuksella. Käytä kuorrutukseen sileää maapähkinävoita. 12 kappaletta ...

Read More »

Tummat suklaapalat

Tumman suklaiset kakkupalat koristellaan rouhituilla pistaaseilla ja tomusokerilla. 12 palaa  150 g voita 1,5 dl fariinisokeria 1 dl ...

Read More »

Mustikkakukkoset

Kesän ykkösherkku on ihana perinteinen mustikkakukko. Sen voi tehdä myös annosvuokiin pieniksi mustikkakukkosiksi. Tarjoile mustikkakukkoset ...

Read More »

Appelsiininen rocky road

Rocky road saa täytteekseen appelsiinivaahtokarkkeja, appelsiinikuoripaloja sekä pähkinöitä. 16 palaa 250 g suklaata 30 g suolatonta ...

Read More »

Copyright © 2019 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress