• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar

kakku ja keksi

  • Etusivu
  • Reseptit
  • Blogin takana
You are here: Home / Muut / Aprikoosimysli

Aprikoosimysli

01/04/2013 by Liisa Leave a Comment

Mysli maustetaan kurpitsansiemenillä ja kuivatuilla aprikooseilla.

  • 1 dl auringonkukkaöljyä
  • 1 dl vaalea siirappia
  • 0,5 dl hunajaa
  • 300 g ruishiutaleita
  • 200 g ohrahiutaleita
  • 175 g kurpitsansiemeniä
  • 200 g kuivattuja aprikooseja

Mittaa auringonkukkaöljy, siirappi ja hunaja kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi.

Sekoita ruis- ja ohrahiutaleet sekä kurpitsansiemenet kulhossa ja kaada ne leivinpaperilla suojatulle pellille. Kaada öljyseos hiutaleiden päälle ja sekoita tasaiseksi. Paista 180 asteessa noin 20 minuuttia. Sekoita välillä, jotta seos paistuu tasaisesti eikä pääse palamaan.

Sekoita jäähtyneeseen mysliseokseen kuivatut aprikoosit.

Mysli säilyy ilmatiiviissä astiassa huoneenlämmössä noin kuukauden. Tarjoa maidon tai maustamattoman jugurtin kanssa.

 

Filed Under: Muut Tagged With: mysli

Previous Post: « Banaanipannukakut
Next Post: Suklaatäytekeksit »

Reader Interactions

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primary Sidebar

Reseptiarkisto

Mikä maistuisi?

appelsiini aprikoosi banaani brownie donitsi halloween joulu juustokakku jäätelö kahvi kakku kaneli keksi kirsikka kuivakakku kuppikakku kurpitsa leivos maapähkinävoi makeiset mansikka manteli muffinssi mustikka mysli nutella omena pannari piirakka pistaasi pulla puolukka pähkinä pääsiäinen raparperi sitruuna speltti suklaa suklaakakku suklaakeksi tuorejuusto täytekakku vadelma valkosuklaa vanilja

Lisää herkkuja

Ja toinen taatelikakku

Tässä  taatelikakun versiossa taatelit laitetaan kakkuun kokonaisina. Kakku säilyy hyvänä lähes viikon ja maku on parhaimmillaan pari päivää ...

Read More »

Banaanikuppikakut maapähkinävoikuorrutuksella

Mehevät banaanikuppikakut kuorrutetaan makeansuolaisella maapähkinävoikuorrutuksella. Käytä kuorrutukseen sileää maapähkinävoita. 12 kappaletta ...

Read More »

Galaksin paras pannukakku

Äidin tekemä pannukakku on galaksin paras pannukakku. 50 g voita 3 munaa 8 dl maitoa 2 dl vehnäjauhoja 2 dl spelttijauhoja 0,5 dl ...

Read More »

Mansikkagalette

Leivo kesän makeista mansikoista ihana galette. taikina: 2,5 dl vehnäjauhoja1 dl spelttijauhoja0,5 dl sokeria125 g suolatonta voita3 – 4 rkl ...

Read More »

Sitkeät kanelikeksit

Ihanan sitkeät keksit maistuvat reilusti kanelilta. 100 g voita 1 dl sokeria 1 dl vaaleaa siirappia 2,5 dl jauhoja 2 tl kanelia 0,5 tl ...

Read More »

Copyright © 2022 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress