• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar

kakku ja keksi

  • Etusivu
  • Reseptit
  • Blogin takana
You are here: Home / Muffinssi / Suklaakuppikakut vaniljakuorrutuksella

Suklaakuppikakut vaniljakuorrutuksella

09/06/2021 by Liisa Leave a Comment

Kuorruta mehevät suklaakuppikakut makealla vaniljalla maustetulla voikreemillä.

12 kappaletta

Kuppikakut:

  • 150 g voita
  • 2 dl sokeria
  • 2 munaa
  • 2,5 dl jauhoja
  • 0,5 dl kaakaojauhetta
  • 0,5 tl leivinjauhetta
  • 1,5 dl maitoa

vaniljainen sokerikreemi:

  • 200 g voita
  • 4 dl tomusokeria
  • 1 tl vaniljauutetta

koristeeksi:

  • suklaaströsseleitä

Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja sokeri. Lisää munat yksi kerrallaan ja sekoita hyvin molempien munien jälkeen. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää taikinaan puolet kuivista aineista yhdessä maidon kanssa. Sekoita ja lisää loput kuivat aineet. Sekoita taikina tasaiseksi ja lusikoi se muffinssivuokiin.

Paista 175 asteessa 20 minuuttia.

Anna kuppikakkujen jäähtyä kokonaan ennen kuorruttamista.

Valmista kuorrute. Vatkaa huoneenlämpöistä voita hetki. Lisää tomusokeri vähän kerrallaan ja vatkaa kuorrute tasaiseksi. Lisää viimeiseksi vaniljauute ja vatkaa kuorrutetta vielä hetki.

Lusikoi kuorrute tähtityllalla varustettuun pursotinpussiin ja kuorruta kuppikakut. Koristele suklaaströsseleillä.

 

Filed Under: Muffinssi Tagged With: kuppikakku, suklaa, vanilja

Previous Post: « Mansikka-rosmariinipiirakka
Next Post: Mansikka-raparperipiirakka »

Reader Interactions

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primary Sidebar

Reseptiarkisto

Mikä maistuisi?

appelsiini aprikoosi banaani brownie donitsi halloween joulu juustokakku jäätelö kahvi kakku kaneli keksi kirsikka kuivakakku kuppikakku kurpitsa leivos maapähkinävoi makeiset mansikka manteli muffinssi mustikka mysli nutella omena pannari piirakka pistaasi pulla puolukka pähkinä pääsiäinen raparperi sitruuna speltti suklaa suklaakakku suklaakeksi tuorejuusto täytekakku vadelma valkosuklaa vanilja

Lisää herkkuja

Mansikka-rosmariinipiirakka

Mausta makea mansikkapiirakka rosmariinilla. 6 dl jauhoja1,5 dl sokeria0,5 tl suolaa200 g voita5 -6 rkl vettä 1,5 l mansikoita2 rkl sokeria2 ...

Read More »

Runeberginkakku

Perinteiset runebergintortut voi leipoa myös kakun muotoon. 250 g voita 1,5 dl fariinisokeria 1,5 dl sokeria 4 munaa 2 dl vehnäjauhoja 1 ...

Read More »

Mustikkainen kuivakakku

Mehukkaassa mustikkakakussa osa jauhoista korvataan spelttijauhoilla ja taikina maustetaan sitruunalla. 150 g voita 3 dl sokeria 3 munaa 1 ...

Read More »

Suklaasalami

Pähkinäinen suklaasalami on helppo joulunajan jälkiruoka tai kahvipöydän herkku. 250 g tummaa suklaata 100 g suolatonta voita 1 dl ...

Read More »

Sitruunajäätelö

Raikas sitruunajäätelö maistuu kuumana kesäpäivänä. 1 sitruuna 0,5 dl sokeria 2 kananmunaa 1 dl sokeria 2 dl kermaa 2 dl punaista ...

Read More »

Copyright © 2022 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress