• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar

kakku ja keksi

  • Etusivu
  • Reseptit
  • Blogin takana
You are here: Home / Kakku / Pienet appelsiinirahkakakut

Pienet appelsiinirahkakakut

19/03/2013 by Liisa Leave a Comment

Rahkakakut maustetaan appelsiinillä keväisen raikkaiksi.

12 kappaletta.

  • 100 g voita
  • 1 dl sokeria
  • 1 muna
  • 2 dl jauhoja
  • 1 dl leseitä
  • 250 g rahkaa
  •  2 munaa
  • 1 dl sokeria
  • 1 rkl raastettua appelsiinin kuorta
  • 1 dl appelsiinimehua

Valmista ensin pohjat: Nypi kuutioitu kylmä voi ja sokeri sekaisin. Lisää muna ja sekoita. Lisää jauhot ja leseet ja sekoita taikina nopeasti tasaiseksi.

Suojaa muffinssipellin kolot muffinssivuoilla ja painele taikina vuokien pohjalle ja reunoille.

Valmista seuraavaksi täyte: Pese appelsiini huolellisesti kuumalla vedellä ja raasta sen kuori ja purista siitä mehu. Vatkaa rahka ja munat kulhossa sekaisin. Lisää sokeri, appelsiinin kuori ja appelsiinimehu ja sekoita tasaiseksi. Kaada täyte taikinakuoriin.

Paista 175 asteessa noin 30 minuuttia. Anna kakkujen jäähtyä ennen tarjoamista ja säilytä valmiit kakut jääkaapissa.

296

 

Filed Under: Kakku Tagged With: appelsiini, juustokakku

Previous Post: « Mustikkajäätelö
Next Post: Rommirusinajäätelö »

Reader Interactions

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primary Sidebar

Reseptiarkisto

Mikä maistuisi?

appelsiini aprikoosi banaani brownie donitsi halloween joulu juustokakku jäätelö kahvi kakku kaneli keksi kirsikka kuivakakku kuppikakku kurpitsa leivos maapähkinävoi makeiset mansikka manteli muffinssi mustikka mysli nutella omena pannari piirakka pistaasi pulla puolukka pähkinä pääsiäinen raparperi sitruuna speltti suklaa suklaakakku suklaakeksi tuorejuusto täytekakku vadelma valkosuklaa vanilja

Lisää herkkuja

Minidonitseilla koristellut kuppikakut

Vapun kunniaksi kuppikakut koristellaan minidonitseilla. 12 kappaletta Valmista ensin kuppikakut. 150 g voita 1,5 dl sokeria 2 ...

Read More »

Karkkitäytekakku

Karkkitäytekakku maistuu sekä isoille että pienille herkkusuille. kakkupohja: 4 munaa1 dl sokeria2 dl vehnäjauhoja1 tl ...

Read More »

Omenapiirakka toscakuorrutuksella

Herkullisen omenapiirakan pinnalla on reilu kerros rapsakkaa toscakuorrutusta. piirakkataikina: 3 dl jauhoja1 dl sokeria0,25 tl suolaa120 g ...

Read More »

Lakritsitryffelit

Täyteläiset suklaatryffelit saavat potkua kun ne pyöritellään lakritsijauheessa. n. 30 kpl 2 dl kermaa 250 g tummaa suklaata 25 g ...

Read More »

Bostonkakku

Perinteinen bostonkakku saa täytteekseen kanelia ja sokeria. 2,5 dl punaista maitoa 25 g hiivaa 1 dl sokeria 1 muna 2 tl kardemummaa 0,5 ...

Read More »

Copyright © 2022 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress