
Kuorruta donitsit herkullisella Nutella-kreemillä.
12 kappaletta
Donitsit:
- 3,5 dl vehnäjauhoja
- 1,5 dl sokeria
- 1 tl leivinjauhetta
- 2 dl kermaa
- 2 munaa
- 2 rkl sulatettua voita
Nutella-kreemi:
- 50 g Nutellaa
- 75 g voita
- 1 dl tomusokeria
Voitele donitsipellin kolot.
Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää muut aineet ja sekoita taikina tasaiseksi. Lusikoi taikina pursotinpussiin ja pursota taikina donitsipellin koloihin.
Paista 200 asteessa noin 10 minuuttia.
Anna donitsien jäähtyä hetki ja irroita ne sitten vuoasta.
Valmista Nutella-kreemi. Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja lisää sitten voivaahdon joukkoon vähitellen tomusokeri. Lisää viimeisenä Nutella ja sekoita tasaiseksi.
Lusikoi kreemi pursotinpussiin ja pursota kreemiä donitsien päälle.
Leave a Reply