• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar

kakku ja keksi

  • Etusivu
  • Reseptit
  • Blogin takana
You are here: Home / Keksi / Juustokakkubrowniet

Juustokakkubrowniet

23/01/2013 by Liisa Leave a Comment

Ihanan täyteläiset juustokakkubrowniet.

  • 150 g voita
  • 1 dl fariinisokeria
  • 0,5 dl sokeria
  • 0,5 dl siirappia
  • 3 munaa
  • 200 g sulatettua suklaata
  • 1 dl jauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 2 rkl kaakaojauhetta
  • 1/4 tl suolaa
  • 150 g maustamatonta tuorejuustoa
  • 1 muna
  • 2 rkl vaniljasokeria
  • 0,5 dl sokeria

Vaahdota huoneenlämpöinen voi, sokeri ja fariinisokeri. Lisää siirappi. Lisää munat yksi kerrallaan ja sekoita hyvin jokaisen munan jälkeen. Lisää sulatettu suklaa. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne taikinaan.

Vuoraa noin 20 x 30 cm kokoinen vuoka leivinpaperilla ja kaada taikina vuokaan.

Sekoita keskenään maustamaton tuorejuusto, muna, vaniljasokeri ja sokeri. Sekoita tasaiseksi. Kaada juustokakkuseos suklaataikinan päälle ja sekoita taikinoita hieman, jotta pintaan syntyy marmorikuvio.

Paista 160-asteisessa uunissa noin 50 minuuttia. Taikina saa jäädä keskeltä vähän raa’aksi. Jäähdytä ja siirrä jääkaappiin jähmettymään muutamaksi tunniksi tai yön yli.

 

Filed Under: Keksi, Suklaa Tagged With: brownie, juustokakku, suklaa

Previous Post: « Suklaiset sydänleivokset
Next Post: Vaahterasiirappi-omenamysli »

Reader Interactions

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primary Sidebar

Reseptiarkisto

Mikä maistuisi?

appelsiini aprikoosi banaani brownie donitsi halloween joulu juustokakku jäätelö kahvi kakku kaneli keksi kirsikka kuivakakku kuppikakku kurpitsa leivos maapähkinävoi makeiset mansikka manteli muffinssi mustikka mysli nutella omena pannari piirakka pistaasi pulla puolukka pähkinä pääsiäinen raparperi sitruuna speltti suklaa suklaakakku suklaakeksi tuorejuusto täytekakku vadelma valkosuklaa vanilja

Lisää herkkuja

Runebergin levykakku

Leivo ihana runeberginkakku tänä vuonna levykakun muotoon. 12 palaa kakkutaikina: 250 g voita 1,5 dl fariinisokeria 1,5 dl sokeria 4 munaa 2 ...

Read More »

Suklaakuulilla koristeltu browniekakku

Koristele överin suklainen browniekakku reilulla määrällä suklaakuulia. Browniekakku: 75 g voita1 dl fariinisokeria50 g suklaata0,75 dl ...

Read More »

Valkosuklaalla kuorrutettu vadelmakakku

Kuivakakku täytetään vadelmilla ja koristellaan sulatetulla valkosuklaalla. 150 g voita 3 dl sokeria 3 munaa 3 dl jauhoja 1 tl ...

Read More »

Keltaiset donitsit

Kuorruta kevään kunniaksi donitsit keltaisella sokerikuorrutteella ja ripottele kuorrutteen pinnalle keltaisia strösseleleitä. 12 ...

Read More »

Mansikkamuffinssit

Makeat mansikkamuffinssit valmistuvat nopeasti. 12 kappaletta. 150 g voita 1,5 dl sokeria 2 munaa 1,5 dl maitoa 3,5 dl jauhoja 1 tl ...

Read More »

Copyright © 2022 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress