Ihanan täyteläiset juustokakkubrowniet.
- 150 g voita
- 1 dl fariinisokeria
- 0,5 dl sokeria
- 0,5 dl siirappia
- 3 munaa
- 200 g sulatettua suklaata
- 1 dl jauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
- 2 rkl kaakaojauhetta
- 1/4 tl suolaa
- 150 g maustamatonta tuorejuustoa
- 1 muna
- 2 rkl vaniljasokeria
- 0,5 dl sokeria
Vaahdota huoneenlämpöinen voi, sokeri ja fariinisokeri. Lisää siirappi. Lisää munat yksi kerrallaan ja sekoita hyvin jokaisen munan jälkeen. Lisää sulatettu suklaa. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne taikinaan.
Vuoraa noin 20 x 30 cm kokoinen vuoka leivinpaperilla ja kaada taikina vuokaan.
Sekoita keskenään maustamaton tuorejuusto, muna, vaniljasokeri ja sokeri. Sekoita tasaiseksi. Kaada juustokakkuseos suklaataikinan päälle ja sekoita taikinoita hieman, jotta pintaan syntyy marmorikuvio.
Paista 160-asteisessa uunissa noin 50 minuuttia. Taikina saa jäädä keskeltä vähän raa’aksi. Jäähdytä ja siirrä jääkaappiin jähmettymään muutamaksi tunniksi tai yön yli.
Leave a Reply