• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar

kakku ja keksi

  • Etusivu
  • Reseptit
  • Blogin takana
You are here: Home / Muffinssi / Suklaakuppikakut kirsikkakuorrutuksella

Suklaakuppikakut kirsikkakuorrutuksella

18/07/2018 by Liisa Leave a Comment

Täyteläiset suklaakuppikakut kuorrutetaan makealla kirsikkaisella kuorrutuksella.

12 kappaletta

  • 150 g voita
  • 2 dl sokeria
  • 2 munaa
  • 2,5 dl jauhoja
  • 0,5 dl kaakaojauhetta
  • 0,5 tl leivinjauhetta
  • 1,5 dl maitoa

 

  • 200 g kirsikoita
  • 200 g voita
  • 4 dl tomusokeria

Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja sokeri. Lisää munat yksi kerrallaan ja sekoita hyvin molempien munien jälkeen. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää taikinaan puolet kuivista aineista yhdessä maidon kanssa. Sekoita ja lisää loput kuivat aineet. Sekoita taikina tasaiseksi ja lusikoi se muffinssivuokiin.

Paista 175 asteessa 20 minuuttia.

Anna kuppikakkujen jäähtyä kokonaan ennen kuorruttamista.

Valmista kuorrutus.

Ota sivuun 12 kirsikkaa koristeeksi.

Halkaise loput kirsikat ja poista niistä kivet. Leikkaa kirsikat pieniksi paloiksi.

Vatkaa huoneenlämpöistä voita hetki. Lisää tomusokeri vähän kerrallaan ja vatkaa kuorrutus tasaiseksi. Lisää viimeiseksi pilkotut kirsikat ja sekoita tasaiseksi.

Laita kuorrutus pursotinpussiin ja kuorruta kuppikakut. Koristele kuppikakut kirsikoilla.

 

Filed Under: Muffinssi Tagged With: kirsikka, kuppikakku, suklaa

Previous Post: « Sitruunamelissa-mansikkajäätelö
Next Post: Punaherukkamuffinssit »

Reader Interactions

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primary Sidebar

Reseptiarkisto

Mikä maistuisi?

appelsiini aprikoosi banaani brownie donitsi halloween joulu juustokakku jäätelö kahvi kakku kaneli keksi kirsikka kuivakakku kuppikakku kurpitsa leivos maapähkinävoi makeiset mansikka manteli muffinssi mustikka mysli nutella omena pannari piirakka pistaasi pulla puolukka pähkinä pääsiäinen raparperi sitruuna speltti suklaa suklaakakku suklaakeksi tuorejuusto täytekakku vadelma valkosuklaa vanilja

Lisää herkkuja

Verigreippijäätelö

Verigreippijäätelö maustetaan tuorepuristetulla verigreippimehulla  ja raastetulla verigreipin kuorella. 2 dl verigreippimehua (noin 1,5 ...

Read More »

Manteli-omenakakku

Mehevän omenakakun salaisuus on taikinaan lisättävä mantelijauhe sekä omenoiden pinnalle lisätty rapsakka mantelikuorrutus. kakkutaikina: 150 g ...

Read More »

Hurjat Halloween-muffinssit

Uskallatko maistaa hurjia Halloween-muffinsseja? Nämä herkulliset herkut näyttävät ihan Draculan hampailta. Muhkeat suklaiset muffinssit täytetään ...

Read More »

Suklaakuorrutetut kookosdonitsit

Suklaa ja kookos yhdistyvät ihanasti näissä helpoissa donitseissa. Taikina saa makunsa kookosmaidosta, donitsit kuorrutetaan täyteläisellä tummalla ...

Read More »

Kummitusmarengit

Halloweeninä herkutellaan hurjilla kummitusmarengeilla. 2 valkuaista 1,5 dl sokeria Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Lisää sokeri kun ...

Read More »

Copyright © 2025 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress