
Tarjoa rouheisia banaani-suklaamuffinsseja brunssilla tai välipalana.
12 kappaletta
- 150 g voita
- 1,5 dl sokeria
- 2 munaa
- 2 dl turkkilaista jugurttia
- 2 dl jauhoja
- 1 dl kaurahiutaleita
- 1 tl leivinjauhetta
- 100 g tummaa suklaata
- 2 banaania
Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja sokeri. Lisää munat yksi kerrallaan ja sekoita hyvin molempien munien jälkeen. Lisää turkkilainen jugurtti ja sekoita tasaiseksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne taikinaan. Sekoita taikina tasaiseksi. Rouhi tumma suklaa reilun kokoisiksi palasiksi ja viipaloi banaanit. Lisää suklaarouheella ja banaaniviipaleet ja kääntele taikinan sekaan.
Lusikoi taikina muffinssivuokiin.
Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia.
Leave a Reply