Makeat muffinssit saavat täytteekseen pistaaseja ja valkosuklaata.
12 isoa tai 16 pientä muffinssia
- 150 g voita
- 1,5 dl sokeria
- 2 munaa
- 2 dl maitoa
- 3,5 dl jauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
- 100 g valkosuklaata rouhittuna
- 50 g rouhittuja suolaamattomia pistaasinsydämiä
Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja sokeri. Lisää munat yksi kerrallaan ja sekoita hyvin molempien munien jälkeen. Lisää maito ja sekoita tasaiseksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne taikinaan. Sekoita taikina tasaiseksi. Lisää viimeiseksi taikinaan valkosuklaa ja pistaasit.
Lusikoi taikina muffinssivuokiin.
Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia.
Leave a Reply