Piirakan täytteessä yhdistyvät kirpeät punaherukat sekä makea ja täyteläinen kermaviilitäyte.
- 150 g voita
- 1 dl sokeria
- 1 kananmuna
- 2,5 dl jauhoja
- 1 dl ruisleseitä
- 1 tl leivinjauhetta
- 1 rkl vaniljasokeria
- 4 dl punaherukoita
- 1 prk (150 g) ranskankermaa
- 1 prk kermaviiliä
- 3 munaa
- 1,5 dl sokeria
Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja sokeri. Lisää muna ja sekoita hyvin. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan. Sekoita taikina tasaiseksi.
Painele taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.
Ripottele punaherukat pohjan päälle.
Sekoita täytteen ainekset keskenään ja kaada punaherukoiden päälle.
Paista 175 asteessa noin 40 minuuttia.
Anna piirakan jäähtyä ennen tarjoamista.
Leave a Reply