Mutakakun voi leipoa myös pieniksi annoskakuiksi muffinssivuoissa.
12 kappaletta
- 200 g voita
- 1,5 dl fariinisokeria
- 1,5 dl sokeria
- 4 munaa
- 250 g suklaata
- 2 dl vehnäjauhoja
- 2 rkl kaakaojauhetta
- 1 tl leivinjauhetta
Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja sokerit. Lisää munat yksi kerrallaan ja sekoita hyvin jokaisen munan jälkeen. Sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa ja lisää taikinaan. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaa. Sekoita taikina tasaiseksi.
Lusikoi taikina muffinssivuokiin.
Paista 175 asteessa noin 20 minuuttia. Kakut saavat jäädä sisältä selvästi raaoiksi.
Tarjoa löysäksi vatkatun kermavaahdon ja mustikoiden kanssa.
Leave a Reply