• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar

kakku ja keksi

  • Etusivu
  • Reseptit
  • Blogin takana
You are here: Home / Kakku / Omenatäytekakku

Omenatäytekakku

29/04/2013 by Liisa Leave a Comment

Omenakakku täytetään makealla omenahillolla ja kermavaahdolla.

  • 200 g voita
  • 3 dl ruokosokeria
  • 3 munaa
  • 4 dl jauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 1 tl kanelia
  • 2,5 dl omenasosetta
  • 3 dl omenahilloa
  • 2 dl kermaa
  • tomusokeria

Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka (halkaisija 24 cm).

Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja sokeri. Lisää munat yksi kerrallaan ja sekoita jokaisen munan jälkeen. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne taikinaan yhdessä omenasoseen kanssa. Sekoita taikina tasaiseksi ja kaada vuokaan.

Paista 180 asteessa noin tunti.

Anna kakun jäähtyä ennen täyttämistä. Leikkaa kakku kahteen osaan ja nosta alempi puolisko tarjoiluastialle. Levitä päälle omenahillo. Vaahdota kerma ja levitä kermavaahto hillon päälle. Nosta toinen puolisko kakun päälle. Ripottele kakun päälle tomusokeria koristeeksi.

 

Filed Under: Kakku Tagged With: kakku, kaneli, omena, täytekakku

Previous Post: « Kookosjäätelö
Next Post: Banaani-suklaacookies »

Reader Interactions

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primary Sidebar

Reseptiarkisto

Mikä maistuisi?

appelsiini aprikoosi banaani brownie donitsi halloween joulu juustokakku jäätelö kahvi kakku kaneli keksi kirsikka kuivakakku kuppikakku kurpitsa leivos maapähkinävoi makeiset mansikka manteli marenki muffinssi mustikka mysli nutella omena pannari piirakka pistaasi pulla puolukka pähkinä pääsiäinen raparperi sitruuna speltti suklaa suklaakakku suklaakeksi tuorejuusto täytekakku vadelma valkosuklaa

Lisää herkkuja

Suklaiset ystävänpäiväleivokset

Ystävänpäiväksi leivotaan suklaisia kerrosleivoksia, jotka täytetään vaaleanpunaisella sokerikreemillä ja koristellaan suloisilla pienillä ...

Read More »

Orvokeilla koristellut donitsit

Alkukesästä pihoilla ja pellonreunoilla kasvaa runsaasti keto-orvokkeja, jotka syötävinä kukkina sopivat hyvin leivonnaisten koristeluun. Nämä ...

Read More »

Strösselikeksit

Värikkäät ja makeat strösselikeksit ovat lastenjuhlien ehdoton herkku. n. 60 kappaletta 200 g voita 2,5 dl sokeria 2 munaa 5,5 dl ...

Read More »

Hyydytetty appelsiinirahkakakku

Raikas appelsiinirahkakakku koristellaan värikkäillä karkeilla. 200 g Digestive-keksejä 100 g voita 1 rkl kaakaojauhetta 4 ...

Read More »

Suklaasykeröt

Suussasulavissa ja hauskannäköisissä kekseissä yhdistyvät makea vaniljainen taikina ja suklaataikina. Noin 30 kappaletta. 100 g voita 1,5 dl ...

Read More »

Copyright © 2021 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress