• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar

kakku ja keksi

  • Etusivu
  • Reseptit
  • Blogin takana
You are here: Home / Muffinssi / Mustikkakuppikakut

Mustikkakuppikakut

29/05/2019 by Liisa Leave a Comment

Koristele mehevät mustikkakuppikakut tuoreilla pensasmustikoilla, keto-orvokeilla ja mintunlehdillä.

12 kappaletta

Kuppikakut:

  • 150 g voita
  • 1,5 dl sokeria
  • 2 munaa
  • 2 dl maitoa
  • 3,5 dl jauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 150 g pensasmustikoita

Kuorrutus:

  • 2 dl kermaa
  • 1,5 rkl sokeria

Koristeeksi:

  • 100 g pensasmustikoita
  • keto-orvokkeja
  • mintunlehtiä

Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja sokeri. Lisää munat yksi kerrallaan ja sekoita hyvin molempien munien jälkeen. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne taikinaan yhdessä maidon kanssa. Sekoita taikina tasaiseksi. Lisää viimeiseksi mustikat ja kääntele ne taikinan sekaan.

Lusikoi taikina muffinssivuokiin.

Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia.

Anna kuppikakkujen jäähtyä ennen kuorrutamista.

Vaahdota kerma ja mausta se sokerilla.

Lusikoi kermavaahto pursotinpussiin ja pursota se kuppikakkujen päälle.

Koristele kuppikakut pensasmustikoilla, keto-orvokeilla ja mintunlehdillä.

 

Filed Under: Muffinssi Tagged With: kuppikakku, minttu, mustikka

Previous Post: « Suklaakuorrutetut mansikka-browniet
Next Post: Brownie-kakku karhunvatukoilla »

Reader Interactions

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primary Sidebar

Reseptiarkisto

Mikä maistuisi?

appelsiini aprikoosi banaani brownie donitsi halloween joulu juustokakku jäätelö kahvi kakku kaneli keksi kirsikka kuivakakku kuppikakku kurpitsa leivos maapähkinävoi makeiset mansikka manteli muffinssi mustikka mysli nutella omena pannari piirakka pistaasi pulla puolukka pähkinä pääsiäinen raparperi sitruuna speltti suklaa suklaakakku suklaakeksi tuorejuusto täytekakku vadelma valkosuklaa vanilja

Lisää herkkuja

Sitruunaiset mustikkamuffinssit

Sitruunatahnalla ja mustikoilla maustetut muffinssit maistuvat kesältä. 12 kappaletta 150 g voita1,5 dl sokeria2 munaa1 dl sitruunatahnaa1 dl ...

Read More »

Aprikoosikakku murupäällysteellä

Mehevät aprikoosit piiloutuvat reilun murupäällysteen alle tässä ihanassa kesäisessä kakussa. 150 g voita 1,5 dl sokeria 0,5 dl ...

Read More »

Appelsiinijuustokakku browniepohjalla

Raikkaan appelsiinijuustokakun pohja leivotaan mehevästä brownietaikinasta. 75 g voita 1 dl fariinisokeria 50 g suklaata 0,75 dl ...

Read More »

Ananas-papaijamysli

Makea mysli maustetaan kuivatuilla ananaksilla ja papaijalla. 1 dl auringonkukkaöljyä 1 dl vaaleaa siirappia 0,5 dl hunajaa 250 g ...

Read More »

Taatelikuppikakut

Leivo perinteinen taatelikakku vaihteeksi kuppikakkujen muotoon. 20 kappaletta kuppikakut: 250 g taateleita3 dl vettä200 g voita3 munaa2 dl ...

Read More »

Copyright © 2025 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress