• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar

kakku ja keksi

  • Etusivu
  • Reseptit
  • Blogin takana
You are here: Home / Kakku / Kumkvattijuustokakku

Kumkvattijuustokakku

28/01/2015 by Liisa Leave a Comment

087 (3)

Juustokakku saa koristeekseen raikkaita karamellisoituja kumkvatteja.

  • 140 g digestive-keksejä
  • 70 g voita
  • 400 g maustamatonta tuorejuustoa
  • 150 g ranskankermaa
  • 2 munaa
  • 1,5 dl sokeria
  • 200 g kumkvatteja (n. 20 kappaletta)
  • 1 dl sokeria
  • 1 dl vettä

Suojaa leipävuoka leivinpaperilla.

Murskaa keksit tehosekoittimessa ja sulata voi. Lisää keksinmurujen joukkoon sulatettu voi ja sekoita tasaiseksi. Kaada seos kakkuvuoan pohjalla ja painele lusikalla tasaiseksi.

Notkista tuorejuusto kulhossa. Lisää ranskankerma ja sekoita tasaiseksi. Lisää munat ja sekoita juustoseosta jokaisen munan jälkeen. Lisää sokeri ja sekoita tasaiseksi. Kaada seos kakkuvuokaan keksipohjan päälle.

Paista 160 asteessa 1 tunti 30 minuuttia. Jäähdytä kakku huoneenlämpöiseksi ja siirrä se sen jälkeen jääkaappiin muutamaksi tunniksi tai seuraavaan päivään.

Valmista karamellisoidut kumkvatit. Pese kumkvatit huolellisesti lämpimällä vedellä. Viipaloi kumkvatit ja poista niistä siemenet. Laita sokeri ja vesi kattilaan ja kiehauta. Lisää kumkvatit ja anna kiehua miedolla lämmöllä viisi minuuttia. Nosta hedelmät lautaselle jäähtymään.

Koristele kakku kumkvateilla.

025 (4)

046 (6)

 

 

Filed Under: Kakku Tagged With: juustokakku, kumkvatti

Previous Post: « Banaani-suklaamuffinssit
Next Post: Limekakku »

Reader Interactions

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primary Sidebar

Reseptiarkisto

Mikä maistuisi?

appelsiini aprikoosi banaani brownie donitsi halloween joulu juustokakku jäätelö kahvi kakku kaneli keksi kirsikka kuivakakku kuppikakku kurpitsa leivos maapähkinävoi makeiset mansikka manteli muffinssi mustikka mysli nutella omena pannari piirakka pistaasi pulla puolukka pähkinä pääsiäinen raparperi sitruuna speltti suklaa suklaakakku suklaakeksi tuorejuusto täytekakku vadelma valkosuklaa vanilja

Lisää herkkuja

Sydämelliset suklaakeksit

Ystävänpäivän kunniaksi suklaakekseihin painetaan sydänkuvioita keksileimasimella. Noin 40 kappaletta 150 g voita 2,5 dl sokeria 1 muna 1 ...

Read More »

Veriappelsiinikakku

Veriappelsiinien sesonki on täällä ja on aika leipoa kirpeänmakea ja mehevä veriappelsiinikakku. 200 g voita 2,5 dl sokeria 3 munaa 2 dl ...

Read More »

Banaanimysli

Banaanimysli maustetaan hasselpähkinöillä ja kookoshiutaleilla. 1 dl auringonkukkaöljyä  1 dl vaaleaa siirappia 0,5 dl hunajaa 250 g ...

Read More »

Mansikkainen levykakku

Mansikka-aikaa odotellessa kakkutaikinaan leivotaan mansikkahilloa ja kakku koristellaan kermavaahdolla ja pakastekuivatuilla mansikoilla. 150 g ...

Read More »

Vadelmapiiras toscakuorrutuksella

Täydellisen vadelmapiiraan pinnalla on makea ja rapsakka toscakuorrutus. Tarjoa piirakka vaniljajäätelön kanssa. piirakkataikina: 3 dl jauhoja1 ...

Read More »

Copyright © 2025 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress