• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar

kakku ja keksi

  • Etusivu
  • Reseptit
  • Blogin takana
You are here: Home / Keksi / Juustokakkubrowniet

Juustokakkubrowniet

23/01/2013 by Liisa Leave a Comment

Ihanan täyteläiset juustokakkubrowniet.

  • 150 g voita
  • 1 dl fariinisokeria
  • 0,5 dl sokeria
  • 0,5 dl siirappia
  • 3 munaa
  • 200 g sulatettua suklaata
  • 1 dl jauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 2 rkl kaakaojauhetta
  • 1/4 tl suolaa
  • 150 g maustamatonta tuorejuustoa
  • 1 muna
  • 2 rkl vaniljasokeria
  • 0,5 dl sokeria

Vaahdota huoneenlämpöinen voi, sokeri ja fariinisokeri. Lisää siirappi. Lisää munat yksi kerrallaan ja sekoita hyvin jokaisen munan jälkeen. Lisää sulatettu suklaa. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne taikinaan.

Vuoraa noin 20 x 30 cm kokoinen vuoka leivinpaperilla ja kaada taikina vuokaan.

Sekoita keskenään maustamaton tuorejuusto, muna, vaniljasokeri ja sokeri. Sekoita tasaiseksi. Kaada juustokakkuseos suklaataikinan päälle ja sekoita taikinoita hieman, jotta pintaan syntyy marmorikuvio.

Paista 160-asteisessa uunissa noin 50 minuuttia. Taikina saa jäädä keskeltä vähän raa’aksi. Jäähdytä ja siirrä jääkaappiin jähmettymään muutamaksi tunniksi tai yön yli.

 

Filed Under: Keksi, Suklaa Tagged With: brownie, juustokakku, suklaa

Previous Post: « Suklaiset sydänleivokset
Next Post: Vaahterasiirappi-omenamysli »

Reader Interactions

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primary Sidebar

Reseptiarkisto

Mikä maistuisi?

appelsiini aprikoosi banaani brownie donitsi halloween joulu juustokakku jäätelö kahvi kakku kaneli keksi kirsikka kuivakakku kuppikakku kurpitsa leivos maapähkinävoi makeiset mansikka manteli muffinssi mustikka mysli nutella omena pannari piirakka pistaasi pulla puolukka pähkinä pääsiäinen raparperi sitruuna speltti suklaa suklaakakku suklaakeksi tuorejuusto täytekakku vadelma valkosuklaa vanilja

Lisää herkkuja

Sydämelliset suklaakeksit

Ystävänpäivän kunniaksi suklaakekseihin painetaan sydänkuvioita keksileimasimella. Noin 40 kappaletta 150 g voita 2,5 dl sokeria 1 muna 1 ...

Read More »

Pienet omenapiiraat

Täytä pienet amerikkalaistyyliset omenapiiraat kanelilla ja muskotilla maustetuilla omenoilla. Tarjoa piiraat vaniljajäätelön tai vaniljakastikkeen ...

Read More »

Appelsiini-suklaakakku

Ihana appelsiinikakku suklaakuorrutuksella. 150 g voita 3 dl sokeria 3 munaa 2 keltuaista 2 appelsiinin raastettu kuori 2 dl ...

Read More »

Minibrownies

Suupalan kokoiset maukkaat minibrowniesit paistetaan minibrownies-vuoassa. 24 kappaletta 75 g voita 1 dl fariinisokeria 50 g ...

Read More »

Suklaakuorrutetut pekaanidonitsit

Näissä muhkeissa donitseissa maistuu reilusti sekä suklaa että pekaanipähkinä. Pekaanipähkinöitä lisätään taikinaan ja lisäksi niitä ripotellaan ...

Read More »

Copyright © 2025 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress