• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar

kakku ja keksi

  • Etusivu
  • Reseptit
  • Blogin takana
You are here: Home / Jäätelö / Vaniljajäätelöpuikot

Vaniljajäätelöpuikot

28/06/2017 by Liisa 2 Comments

Yksinkertaiset asiat ovat yleensä parhaita – kuten nämä kermasta ja aidosta vaniljasta valmistetut jäätelöpuikot.

6 kappaletta

  • 1 muna
  • 0,5 dl sokeria
  • 0,5 dl glukoosisiirappia
  • puolikas vaniljatanko
  • 2 dl kermaa

Halkaise vaniljatanko ja raaputa veitsellä siemenet toisen puolikkaan sisältä. (Säästä vaniljatangon toinen puolikas seuraavaa jäätelöerää varten!)

Vatkaa muna, sokeri ja glukoosisiirappi kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää kerma ja sekoita tasaiseksi.

Kaada seos jäätelömuotteihin ja laita tikut kiinni muotteihin. Laita pakastimeen vähintään kahdeksi tunniksi.

Jäätelöpuikot irtoavat muoteista helpommin kun upotat muotit hetkiseksi lämpimään veteen ennen jäätelöiden irroittamista.

 

Filed Under: Jäätelö Tagged With: jäätelö, vanilja

Previous Post: « Raparperikuppikakut
Next Post: Manteliset mansikkamuffinssit »

Reader Interactions

Comments

  1. Elli says

    28/06/2017 at 4:24 pm

    Nam! onpas yksinkertaisen ja herkullisen kuuloinen resepti. En ole ajatellut, että tikkujäätelöitäkin voisi kokeilla tehdä 😀 !

    Reply
    • Liisa says

      28/06/2017 at 9:05 pm

      Kiitos, Elli! Nää on tosi helppoja tehdä ja just sopivan pieniä vaikka jokapäiväiseen herkutteluun. ?

      Reply

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primary Sidebar

Reseptiarkisto

Mikä maistuisi?

appelsiini aprikoosi banaani brownie donitsi halloween joulu juustokakku jäätelö kahvi kakku kaneli keksi kirsikka kuivakakku kuppikakku kurpitsa leivos maapähkinävoi makeiset mansikka manteli muffinssi mustikka mysli nutella omena pannari piirakka pistaasi pulla puolukka pähkinä pääsiäinen raparperi sitruuna speltti suklaa suklaakakku suklaakeksi tuorejuusto täytekakku vadelma valkosuklaa vanilja

Lisää herkkuja

Kahdeksanvuotiaan kakku

Kahdeksanvuotiaan synttärikakku leivotaan tietysti kahdeksikon muotoon. Suklainen kakku kuorrutetaan suklaakreemillä ja koristellaan ...

Read More »

Raparperikuppikakut

Kesäiset raparperikuppikakut tarjoillaan vaniljasokerilla maustetun kermavaahdon ja raparperihillokkeen kanssa. 12 kappaletta n. 400 g ...

Read More »

Ja toinen taatelikakku

Tässä  taatelikakun versiossa taatelit laitetaan kakkuun kokonaisina. Kakku säilyy hyvänä lähes viikon ja maku on parhaimmillaan pari päivää ...

Read More »

Raparperimurupiirakka

Keväinen raparperimurupiirakka tarjotaan vaniljasokerilla maustetun kermavaahdon kanssa. 200 g voita 2 dl sokeria 3 munaa 3 dl ...

Read More »

Mustikka-vadelmamurumuffinssit

Tarjoa mehevät muffinssit vaniljajäätelön tai vaniljakastikkeen kanssa. muffinssit: 150 g voita1,5 dl sokeria2 munaa2 dl maitoa3,5 dl jauhoja1 ...

Read More »

Copyright © 2022 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress