Nutellasta ja banaanista syntyy yhdessä täydellinen herkku. Helpon banaanikakun päälle levitetään ennen paistamista ihanan täyteläistä Nutellaa.
- 3 munaa
- 2 dl fariinisokeria
- 100 g voita
- 2 isoa banaania
- 150 g ranskankermaa
- 4 dl jauhoja
- 1 tl soodaa
- 1 dl Nutellaa
Vuoraa korkeareunainen uunivuoka (n. 18 x 20cm) voipaperilla.
Sulata voi mikrossa tai kattilassa ja jäähdytä.
Vatkaa munat ja fariinisokeri kulhossa kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää sulatettu voi ja sekoita. Muussaa banaanit haarukalla ja lisää taikinaan yhdessä ranskankerman kanssa. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne taikinaan kahdessa erässä. Sekoita taikina tasaiseksi ja kaada se uunivuokaan.
Lusikoi kakun päälle Nutellaa nokareina. Levitä Nutella haarukan tai hammastikun avulla marmorimaiseksi kuvioksi kakun pinnalle.
Paista 180 asteessa noin 40 minuuttia. Kokeile kypsyyttä tarvittaessa puutikulla.
Anna kakun jäähtyä ja leikka se sitten palasiksi tarjoilua varten.
Leave a Reply