• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar

kakku ja keksi

  • Etusivu
  • Reseptit
  • Blogin takana
You are here: Home / Kakku / Valkosuklaalla kuorrutettu vadelmakakku

Valkosuklaalla kuorrutettu vadelmakakku

07/08/2013 by Liisa Leave a Comment

008 (4)

Kuivakakku täytetään vadelmilla ja koristellaan sulatetulla valkosuklaalla.

  • 150 g voita
  • 3 dl sokeria
  • 3 munaa
  • 3 dl jauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 1 rkl vaniljasokeria
  • 1,5 dl turkkilaista jugurttia
  • 3 dl vadelmia
  • 50 g valkosuklaata

Suojaa leipävuoka leivinpaperilla.

Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja sokeri. Lisää munat yksi kerrallaan ja sekoita hyvin jokaisen munan jälkeen. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan. Lisää turkkilainen jugurtti ja sekoita taikina tasaiseksi.

Kaada 2/3 taikinasta vuokaan. Ripottele päälle vadelmat ja kaada päälle loppu taikina.

Paista kakkua 180 asteessa noin 60 minuuttia.

Nosta jäähtynyt kakku tarjoiluastialle. Sulata valkosuklaa mikrossa tai vesihauteessa ja laita sulanut suklaa pursotinpussiin. Pursota valkosuklaasta raitoja kakun päälle.

 

Filed Under: Kakku Tagged With: kakku, suklaa, vadelma, valkosuklaa

Previous Post: « Kermainen vadelmapiirakka
Next Post: Kesäkurpitsakakku »

Reader Interactions

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primary Sidebar

Reseptiarkisto

Mikä maistuisi?

appelsiini aprikoosi banaani brownie donitsi halloween joulu juustokakku jäätelö kahvi kakku kaneli keksi kirsikka kuivakakku kuppikakku kurpitsa leivos maapähkinävoi makeiset mansikka manteli muffinssi mustikka mysli nutella omena pannari piirakka pistaasi pulla puolukka pähkinä pääsiäinen raparperi sitruuna speltti suklaa suklaakakku suklaakeksi tuorejuusto täytekakku vadelma valkosuklaa vanilja

Lisää herkkuja

Blondies

Siirappisen makeat blondiesit maustetaan valkosuklaalla, pähkinöillä ja vadelmilla. 200 g voita 1,5 dl fariinisokeria 1 dl vaaleaa ...

Read More »

Suklaakuulilla koristeltu browniekakku

Koristele överin suklainen browniekakku reilulla määrällä suklaakuulia. Browniekakku: 75 g voita1 dl fariinisokeria50 g suklaata0,75 dl ...

Read More »

Punaherukkapiirakka

Piirakan täytteessä yhdistyvät kirpeät punaherukat sekä makea ja täyteläinen kermaviilitäyte. 150 g voita 1 dl sokeria 1 kananmuna 2,5 dl ...

Read More »

Sitruunaiset mustikkamuffinssit

Sitruunatahnalla ja mustikoilla maustetut muffinssit maistuvat kesältä. 12 kappaletta 150 g voita1,5 dl sokeria2 munaa1 dl sitruunatahnaa1 dl ...

Read More »

Brownie-kakku karhunvatukoilla

Täytä herkullinen brownie-kakku raikkaalla kermavaahdolla ja makeilla karhunvatukoilla. Brownie-kakku: 150 g voita1 dl sokeria1 dl ...

Read More »

Copyright © 2022 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress