
Lisää suklaacookieihin kirpeänmakeita vadelmia.
noin 30 kappaletta:
- 200 g huoneenlämpöistä voita
- 3 dl fariinisokeria
- 2 munaa
- 5 dl jauhoja
- 0,5 tl leivinjauhetta
- ripaus suolaa
- 200 g tummaa suklaata rouhittuna
- 125 g vadelmia
Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja fariinisokeri. Lisää munat ja sekoita. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne taikinaan. Sekoita tasaiseksi. Lisää rouhittu suklaa ja kääntele se taikinan sekaan. Lisää viimeiseksi vadelmat ja kääntele ne varovasti taikinan sekaan.
Nosta taikina noin puoleksi tunniksi jääkaappiin.
Pyörittelele taikinasta pieniä palloja, nosta ne leivinpaperilla vuoratulle pellille ja litistä vähän.
Paista 175 asteessa noin 15 minuuttia.
Leave a Reply