• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar

kakku ja keksi

  • Etusivu
  • Reseptit
  • Blogin takana
You are here: Home / Keksi / Vadelma-suklaacookiet

Vadelma-suklaacookiet

01/09/2021 by Liisa Leave a Comment

Lisää suklaacookieihin kirpeänmakeita vadelmia.

noin 30 kappaletta:

  • 200 g huoneenlämpöistä voita
  • 3 dl fariinisokeria
  • 2 munaa
  • 5 dl jauhoja
  • 0,5 tl leivinjauhetta
  • ripaus suolaa
  • 200 g tummaa suklaata rouhittuna
  • 125 g vadelmia

Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja fariinisokeri. Lisää munat ja sekoita. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne taikinaan. Sekoita tasaiseksi. Lisää rouhittu suklaa ja kääntele se taikinan sekaan. Lisää viimeiseksi vadelmat ja kääntele ne varovasti taikinan sekaan.

Nosta taikina noin puoleksi tunniksi jääkaappiin.

Pyörittelele taikinasta pieniä palloja, nosta ne leivinpaperilla vuoratulle pellille ja litistä vähän.

Paista 175 asteessa noin 15 minuuttia.


 

Filed Under: Keksi Tagged With: suklaa, vadelma

Previous Post: « Karhunvatukkamurupiiras
Next Post: Omena-karhunvatukkapiirakka »

Reader Interactions

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primary Sidebar

Reseptiarkisto

Mikä maistuisi?

appelsiini aprikoosi banaani brownie donitsi halloween joulu juustokakku jäätelö kahvi kakku kaneli keksi kirsikka kuivakakku kuppikakku kurpitsa leivos maapähkinävoi makeiset mansikka manteli muffinssi mustikka mysli nutella omena pannari piirakka pistaasi pulla puolukka pähkinä pääsiäinen raparperi sitruuna speltti suklaa suklaakakku suklaakeksi tuorejuusto täytekakku vadelma valkosuklaa vanilja

Lisää herkkuja

Vadelmaiset juustokakkubrowniet

Ihanissa vadelmaisissa juustokakkubrownieissa yhdistyvät mehevä brownietaikina, täyteläinen juustokakku ja makeankirpeät vadelmat. 12 palaa ...

Read More »

Banaani-mascarponekakku

Täyteläisen banaani-mascarponekakun pohjaksi leivotaan makea banaanikakku ja sen päälle lisätään reilu kerros ihanaa vaniljalla maustettua ...

Read More »

Kuningatarpullat

Täytä herkulliset kuningatarpullat ranskankermaisella täytteellä ja tuoreilla vadelmilla ja mustikoilla. noin 15 kappaletta Pullataikina: 2,5 ...

Read More »

Mustikkainen marenkikakku

Makea marenkikakku täytetään lemoncurdilla ja kermavaahdolla ja koristellaan mustikoilla. Lemoncurdin ja mustikoiden kirpeys tasapainottaa marengin ...

Read More »

Appelsiini-kanelikakku

Mehevä appelsiinikakku maustetaan jouluiseksi kanelilla. 200 g voita 2dl fariinisokeria 1 dl vaaleaa siirappia 4 munaa 2 dl ...

Read More »

Copyright © 2025 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress