Vaahterasiirappi-pekaanipähkinäjäätelö on täyteläinen herkku. Pähkinät kannattaa paahtaa ennen jäätelöön lisäämistä, jotta niiden maku olisi voimakkaampi.
- 2 dl pekaanipähkinöitä
- 2 munaa
- 2 dl vaahterasiirappia
- 2 dl kermaa
- 2 dl punaista maitoa
Paahda pekaanipähkinöitä kuumalla pannulla muutama minuutti. Sekoittele jatkuvasti etteivät pähkinät pääse palamaan. Jäähdytä ja rouhi reilunkokoisiksi palasiksi.
Vatkaa munat kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää vaahterasiirappi ja sekoita. Lisää kerma ja maito. Sekoita tasaiseksi.
Kaada seos jäätelökoneeseen ja jäädytä koneen ohjeiden mukaisesti. Lisää pähkinät kun jäätelö on lähes valmista.
Leave a Reply