• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar

kakku ja keksi

  • Etusivu
  • Reseptit
  • Blogin takana
You are here: Home / Kakku / Tiikerikakku

Tiikerikakku

22/04/2014 by Liisa Leave a Comment

110 (2)

Perinteinen tiikerikakku maistuu kahvin kanssa.

  • 200 g voita
  • 3 dl sokeria
  • 4 munaa
  • 5 dl vehnäjauhoja
  • 1 rkl vaniljasokeria
  • 1,5 tl leivinjauhetta
  • 1 dl maitoa
  • 2,5 rkl kaakaojauhetta
  • 0,5 dl maitoa

Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka.

Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja sokeri. Lisää munat yksi kerrallaan ja sekoita hyvin jokaisen munan jälkeen. Sekoita vehnäjauhoihin vaniljasokeri ja leivinjauhe. Lisää jauhoseos taikinaan yhdessä maidon kanssa ja sekoita tasaiseksi. Ota erilliseen kulhoon 1/3 taikinasta ja sekoita siihen kaakaojauhe ja maito.

Kaada puolet vaaleasta taikinasta kakkuvuokaan. Lusikoi päälle suklaataikina ja sen jälkeen loput vaaleasta taikinasta.

Paista 175 asteessa noin 50 minuuttia. Anna kakun jäähtyä vuoassaan ja kumoa se sitten varovasti tarjoiluastialle.

062 (3)

 

Filed Under: Kakku Tagged With: kakku, kuivakakku

Previous Post: « Pienet sitruunaiset pääsiäisleivokset
Next Post: Kinuskidonitsit »

Reader Interactions

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primary Sidebar

Reseptiarkisto

Mikä maistuisi?

appelsiini aprikoosi banaani brownie donitsi halloween joulu juustokakku jäätelö kahvi kakku kaneli keksi kirsikka kuivakakku kuppikakku kurpitsa leivos maapähkinävoi makeiset mansikka manteli muffinssi mustikka mysli nutella omena pannari piirakka pistaasi pulla puolukka pähkinä pääsiäinen raparperi sitruuna speltti suklaa suklaakakku suklaakeksi tuorejuusto täytekakku vadelma valkosuklaa vanilja

Lisää herkkuja

Kuivatut omenat

Valitse vain hyväkuntoisia omenia kuivattavaksi. Poista omenista siemenkodat ja leikkaa joko ohuiksi renkaiksi tai lohkoiksi. Asettele omenat ...

Read More »

Runeberginkakku

Perinteiset runebergintortut voi leipoa myös kakun muotoon. 250 g voita 1,5 dl fariinisokeria 1,5 dl sokeria 4 munaa 2 dl vehnäjauhoja 1 ...

Read More »

Cashew-suklaafudge

Ihana suklaafudge saa pinnalleen paahdettuja cashew-pähkinöitä. 3 dl sokeria 2 dl kermaa 50 g voita 1 dl glukoosisiirappia 100 g tummaa ...

Read More »

Banaani-kardemummakakku

Mehukas banaanikakku maustetaan kardemummalla. Taikinaan lisätään myös appelsiinimehua makua ja raikkautta tuomaan. Käytä kakkuun hyvin kypsiä ...

Read More »

Rommirusinajäätelö

Kermainen jäätelö maustetaan rommilla ja rusinoilla. 1 dl rusinoita 1,5 dl vettä  3 tl rommiaromia 1 rkl sokeria 2 munaa 1 dl ...

Read More »

Copyright © 2025 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress