• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar

kakku ja keksi

  • Etusivu
  • Reseptit
  • Blogin takana
You are here: Home / Donitsi / Kinuskidonitsit

Kinuskidonitsit

24/04/2014 by Liisa Leave a Comment

059 (4)

Donitsit paistetaan donitsipellillä ja kuorrutetaan ihanan makealla kinuskikastikkeella.

12 kappaletta

  • 3,5 dl vehnäjauhoja
  • 1,5 dl sokeria
  • 1 rkl vaniljasokeria
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 2 dl kermaa
  • 2 munaa
  • 2 rkl sulatettua voita
  • 2 dl kermaa
  • 2 dl fariinisokeria
  • 2 rkl voita
  • suklaaströsseleitä

Voitele donitsipellin kolot.

Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää muut aineet ja sekoita taikina tasaiseksi. Lusikoi taikina pursotinpussiin ja pursota taikina donitsipellin koloihin.

Paista 200 asteessa 10 minuuttia.

Anna donitsien jäähtyä hetki ja irroita ne sitten vuoasta.

Laita kerma ja fariinisokeri kattilaan. Keitä 15 minuuttia välillä sekoitellen. Lisää voi ja sekoita tasaiseksi. Anna kinuskin jäähtyä hetki ennen donitsien kuorruttamista.

Kasta donitsit yksi kerrallaan kinuskiin ja nosta ritilän päälle. Koristele halutessasi strösseleillä.

037 (6)

051 (7)

 

Filed Under: Donitsi Tagged With: donitsi, kinuski

Previous Post: « Tiikerikakku
Next Post: Keväinen täytekakku »

Reader Interactions

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primary Sidebar

Reseptiarkisto

Mikä maistuisi?

appelsiini aprikoosi banaani brownie donitsi halloween joulu juustokakku jäätelö kahvi kakku kaneli keksi kirsikka kuivakakku kuppikakku kurpitsa leivos maapähkinävoi makeiset mansikka manteli muffinssi mustikka mysli nutella omena pannari piirakka pistaasi pulla puolukka pähkinä pääsiäinen raparperi sitruuna speltti suklaa suklaakakku suklaakeksi tuorejuusto täytekakku vadelma valkosuklaa vanilja

Lisää herkkuja

Vaniljainen kuningatarkakku

Makea ja mehukas vaniljainen kakku kätkee sisäänsä vadelmia ja mustikoita. 200 g voita 1 dl ruokosokeria 2 dl sokeria 4 munaa 4dl ...

Read More »

Puolukkapannukakut

Kirpeät puolukat sopivat täydellisesti makeisiin pannukakkuihin. Noin 16 kappaletta. 2 dl vehnäjauhoja 3 dl spelttijauhoja 1 tl soodaa 1 ...

Read More »

Ristiäiskakku

Herkkä ristiäiskakku päällystetään valkoisella sokerimassalla ja koristellaan sydämillä. 8 munaa 6 dl sokeria 400 g voita 4 dl maitoa 10 ...

Read More »

Mascarponejuustokakku

Täyteläinen mascarponejuustokakku valmistuu ilman uunia. 200 g Digestive-keksejä 100 g voita   500 g mascarponea 2 dl kermaa ...

Read More »

Banaanikakku tiikerin tapaan

Tiikerikakun mehukkaammassa serkussa vaalea taikina maustetaan banaanilla ja tumma taikina suklaalla ja kaakaojauheella. 150 g voita 3 dl ...

Read More »

Copyright © 2025 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress