• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar

kakku ja keksi

  • Etusivu
  • Reseptit
  • Blogin takana
You are here: Home / Muut / Omena-kanelimysli

Omena-kanelimysli

06/01/2013 by Liisa Leave a Comment

Reilusti kanelinen omenamysli.

  • 1 dl auringonkukkaöljyä
  • 1 dl vaalea siirappia
  • 0,5 dl hunajaa
  • 300 g ruishiutaleita
  • 200 g ohrahiutaleita
  • 4 tl kanelia
  • 3 dl kuivattuja omenoita
  • 2 dl rusinoita

Mittaa auringonkukkaöljy, siirappi ja hunaja kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi.

Sekoita ruis- ja ohrahiutaleet ja kaneli kulhossa ja kaada ne leivinpaperilla suojatulle pellille. Kaada öljyseos hiutaleiden päälle ja sekoita tasaiseksi. Paista 180 asteessa noin 20 minuuttia. Sekoita välillä, jotta seos paistuu tasaisesti eikä pääse palamaan.

Sekoita jäähtyneeseen mysliseokseen omenat ja rusinat.

Mysli säilyy ilmatiiviissä astiassa huoneenlämmössä noin kuukauden. Tarjoa maidon tai maustamattoman jugurtin kanssa.

 

Filed Under: Muut Tagged With: kaneli, mysli, omena

Previous Post: « Kuivatut omenat
Next Post: Pieni mansikkatäytekakku »

Reader Interactions

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primary Sidebar

Reseptiarkisto

Mikä maistuisi?

appelsiini aprikoosi banaani brownie donitsi halloween joulu juustokakku jäätelö kahvi kakku kaneli keksi kirsikka kuivakakku kuppikakku kurpitsa leivos maapähkinävoi makeiset mansikka manteli muffinssi mustikka mysli nutella omena pannari piirakka pistaasi pulla puolukka pähkinä pääsiäinen raparperi sitruuna speltti suklaa suklaakakku suklaakeksi tuorejuusto täytekakku vadelma valkosuklaa vanilja

Lisää herkkuja

Suklaakeksit maapähkinävoitäytteellä

Täytä suklaakeksit ihanalla makeansuolaisella maapähkinävoikreemillä. n. 50 kappaletta keksitaikina: 150 g voita2,5 dl sokeria1 muna1 dl ...

Read More »

Kinuskinen puolukkapiirakka

Syksyisessä puolukkapiirakassa puolukoiden kirpeyttä tasapainottaa ihana kinuskinen täyte. 3 dl jauhoja 1 dl sokeria 0,25 tl suolaa 120 g ...

Read More »

Mustikoilla ja marengeilla koristeltu suklaakakku

Suklaakakun, kermavaahdon, marenkien ja pensasmustikoiden yhdistelmästä syntyy suussasulava ja unelmankevyt kakku kesäiseen kahvipöytään. Kakku ...

Read More »

Pähkinäinen banaanikakku

Mehevään banaanikakkuun kannattaa käyttää mahdollisimman kypsiä tai jo vähän ylikypsiä banaaneja. Kakkuun lisätään myös maukkaita ...

Read More »

Tahinikuppikakut suklaakuorrutuksella

Kuorruta pähkinäiset tahinikuppikakut täyteläisellä suklaakuorrutuksella. 12 kappaletta kuppikakut: 100 g voita2 dl sokeria1 dl tahinia2 ...

Read More »

Copyright © 2022 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress